Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ovärderlig tid!

Dagarna här är verkligen underbara och trots att vädret inte är det bästa så njuter jag till fullo. Det är ju detta med tid för varandra som jag kan sakna oerhört mycket. Figaro är normalt hos oss varannan vecka till vardags och dessa dagar fullkomligt flyger ju fram. Träning, skola & jobb går i turbofart och ett tu tre så är våran vecka förbi.
Att som nu få njuta höstlovet utan några måsten, utan träning, utan Jobb och andra vardagsmåsten är så lyxigt. Vi tar verkligen dagarna precis som dom kommer och Medans Lasse nu sitter på planet till Texas för viktiga möten så utforskar vi den lilla byn Salema som vi bor i.
6DAB139D-FAC6-400E-9903-3AAEC3094D73 47A97C11-019C-48BC-A58E-4FFAB4D2C3E6häftig natur här…..FE735EA4-1A9F-4C5E-B1CC-D4442CBFFBBE

Jag värdesätter verkligen denna tiden som vi har här och det är så mysigt att få strosa runt med denna härliga, kloka person och prata om livet.

Idag är det dessutom Halloween 🎃 och du kan ju själv gissa om vi fick lite extra uppmärksamhet när vi gjorde entré på dagens lunch;)

54EB11E9-AFA2-4615-8A74-44327FDCB38A487ED770-10E1-4FA6-A59A-AD1ABCF19523163668FC-1979-4A5D-8F1F-32B617F0F137

Inte varje dag man har självaste Kim vid bordet?🤪

Happy Halloween 🎃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.