Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Sökbar i djungeln av utbud?

Driver du som jag företag? Eller vill satsa på en karriär med din blogg eller hemsida eller kanske du vill eller har en verksamhet i utlandet ?
Vad du än driver för business så finns det egentligen bara ett viktigt ord, det är Sökords optimering . Personligen är jag ganska dålig på detta och kanske borde jag fördjupat mig i den kunskapen då det är våran framtid  om vi vill lyckas i denna djungel av reklam & utbud.
Men det finns faktiskt hjälp att få för oss som inte har  förmågan att klara detta själva eller för oss som helt enkelt inte har tiden att lägga på detta.  Företaget heter TOPCONTENT Och är specialiserat på att få ditt företag att synas på absolut bästa sätt. Dom är extremt proffsiga och har fått många fina recensioner för lyckade projekt.
Med detta företag som partner kan man luta sig tillbaka och lägga energin på annat.
I mitt fall så kan jag nu luta mig tillbaka på solstolen i Portugal och tanka på med ny energi. Det är mycket nytt pågång inför kommande höst och att jobba mer med Sökordsoptimering kommer att bli en självklarhet☀️

0CBFCBB6-5098-477A-90C3-878F6B2380AA

C06A4E15-169C-4306-B9F0-249C91855210

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.