Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Champagnens Dag!!! Bästa Fredagen…

Fick bästa tänkbara starten på denna dagen! Självklart hade ju en sovmorgon varit skönt och välbehövligt men med skolbarn hemma så är det upp med tuppen som gäller. På beställning fick Figaro sin frukost som oftast består av smörgås med nyttigt pålägg och en smoothie utan tillsatt socker. Brukar bli banan, mango, hallon, äpple och ett rått ägg, som vätska har jag mellanmjölk. Det är bra protein i ägget och inget som ger någon smak och dessutom blir smoothies härligt fluffiga med ägget i.

Efter morgonproceduren så begav jag & kärleken oss till gymmet där PT Henrik väntade på oss. Jag kan inte nog säga att jag älskar mina lediga Fredagar och att få starta den med träning ihop med min darling. Bästa tänkbara helt enkelt!!!!

CF53A7A5-B898-42E8-8029-898FC4AC7E1B4697DA5B-0BBC-4DEF-9B1D-5B79A303A8C1

Väl hemma så möttes vi av Mathem som kom med våran beställning. Så sjukt smidigt att beställa mat på nätet och få det levererat till dörren, i vårat fall kommer leveransen med hissen rakt upp i lägenheten. Blir liksom inte enklare än så!!! Nej jag är absolut inte sponsrad av mathem utan tycker bara att konceptet passar oss fantastiskt bra. Vi bor mitt i smeten i Gamla Stan där det knappt finns parkering att uppbringa och där finns heller inga stora matbutiker.
29BDE766-8CB0-4939-AFBE-F2D232873796

Och som pricken på iet denna härliga Fredag så fick jag veta att det är Champagnens dag!!!! Halleluja 🍾 Detta måste såklart firas så jag bad genast kärleken leta upp något gott i vinförrådet.
Nog hittade han något smaskigt alltid;) Ohlala….. längtar redan till ikväll:)

7360BF5F-63EB-47A7-95C5-59D5FB07E81D

Kram & Go Fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.