Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Förändringen är tillfredställande

En lång dag går mot sitt slut och just Torsdagskvällar har kommit att bli starten på min helg. Efter många års kämpande så har jag nu kommit till en punkt i livet där jag inte måste jobba fem dagar i veckan. Fredag är numera min extra lediga dag (om jag inte är på resande fot med event vill säga). Jag avslutar också denna Torsdagen på bästa sätt med ett energifyllt Cirkelpass med mina PT kunder, åh jäklar vad dom ger järnet!!!! Det finns så mycket positivt med mitt jobb som personlig tränare men en stor tillfredställelse är att se förändringen som mina kunder gör. Då tänker jag inte bara på att dom får mer muskler, kondition och rörlighet utan jag tänker på det psykiska som också är en enormt stor bit. Hur deras tro på sig själva växer och hur dom bytt ord som” kan inte” mot att ” jag vill”…..,

Detta gör att jag verkligen älskar mitt jobb!!!!

Så med detta sagt så skall jag kliva på Tunnebanan hem mot Gamla Stan och göra kväll med min lille fotbollskille och Darlingen. Jag skall även ladda för morgonens ledighet som kommer att kickas igång med ett träningspass hos min och darlingens PT. Bästa starten på Fredagen helt enkelt!!!

462FB0CF-D438-48E2-8098-D25D4C1BF901

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.