Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ibland spricker det helt enkelt….

Struktur var mitt ledord för 2019 och jag tycker nog att jag har kommit ganska långt när det gäller detta. Jag försöker vara ute i god tid med planering både när det kommer till både jobb och fritid. Känner själv att detta har gjort mig gott då jag inte är så stresstålig längre och jag har lärt mig att tacka nej till saker som jag inte mäktar med, detta gäller både jobb och fritid.

Men idag sprack min plan! Onsdagar är generellt en dag där jag brukar jobba hemma. Kontorsgöra helt enkelt, förberedelser av träningsprogram, jobb med övriga projekt mm samt så brukar jag alltid avsätta ett skönt träningspass till mig själv.

Men Istället så sitter jag nu på pendeltåget till BÅLSTA med ett par trasiga glasögon.
48E7B08A-AC0B-47AB-84BB-F007B6978598
Vet inte vilken gång i ordningen som Figaros glasögon går sönder…. och Nu har det hänt igen och då vi har favorit butiken i Bålsta och bilen är med sambon på älgjakt så blev det pendeltåg för mig.
Även om det är sjukt smidigt med tåget så tar sådana här äventyr alltid så mycket tid i anspråk, SUCK!!!

B349300E-A80F-4E33-B483-D4537421586A

JA! det blir som sagt inte alltid som man planerar eller önskar men förhoppningvis så får lille Figaro ett par hela glasögon idag;)

6ADF70B8-DC9D-4A72-B173-7B2F2AB8FAB7

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.