Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Maskerad, Kul eller bara jobbigt?

Det var helt klart värt resan till Bålsta idag även om det tog några timmar i anspråk. Jag värdesätter verkligen serviceminded personal och på Eyes for You( glasögonbutiken i Bålstad) är den 100%. Med mig hem fick jag Nya bågar till Figaros glasögon och på loppet av 5 minuter så hade dom flyttat över hans gamla glas i den nya bågen. Det gick så smidigt o snabbt att jag knappt  hann dricka min kaffe som jag fick;)

När jag ändå var ute på språng så passade jag på att hämta min hyrda outfit på Buttericks. Det nalkas nämligen födelsedagskalas och Tyrolerfest i helgen. Egentligen borde ju jag som är Tysk äga en egen kreation men det gör jag faktiskt inte…. Var dock på vippen att köpa en snygg uppsättningen men ångrade mig i sista stunden. Kom fram till att det passar mig bättre att hyra då jag troligen inte vill ha samma outfit nästa gång…..alltid Kul med ngt nytt och på Buttericks finns allt du kan tänka dig.

Det är mycket fix kring temafester men väldigt kul!!! Kläderna är nu klara både för mig och darlingen.
Då min andra hälft redan varit ute och roat sig på tyrolerfest så bjuder jag på en fin bild på honom.
Jag Kommer såklart att bjuda även på min outfit men det blir först när jag är färdigkittad och klar på Lördag.

D8C3C1BE-6A67-496C-922D-6F882E3399FD

Hade du frågat mig vad jag gillar maskerad för ca 15 år sedan så hade jag sagt USCH!!! Jag var nämligen så otroligt emot att stöka med kläder, hår och smink tidigare. Men här har jag ändrat mig rejält, idag tycker jag att det är riktigt kul. Viktigt är dock att jag får god tid på mig att fixa till mig, jag skulle till exempel inte stressa in en maskerad i vardagen.
Hur känner du inför denna typen av tillställningar? Är du för eller emot att klä ut dig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.