Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Jag överlevde helgen….

 

 

Lite full i skratt över hur negativ jag var till städdagen på ön som sedan visade sig bli väldigt bra. Ibland är jag verkligen som en liten tjurig unge på tre år. Till och med min käre sambo tyckte nog att jag blev lite för larvig för en stund. Hans kommentar talade ju sitt egna språk då han sade ” Åh stackars min lilla prinsessan att hon skall behöva hjälpa till som alla andra” Ha ha…..
Jo jag brukar vara expert på att hitta på tusen ursäkter till att slippa men denna gången funkade det inte och nu känner jag mig faktiskt ganska nöjd över att varit med och bidragit till öns trevnad. Tack älskling :)

AA795936-5FC1-4DA5-8DA6-19C4D9D3FC4C F9675F77-84C2-447C-9909-FB0337015704 C26F4100-C66A-4B07-B198-3AE34FE85888

Hårt slit lönade sig dessutom med goda korvar och dryck :)
Efter timmar av eldande och röj i skogen efter stormen Alfrida så packade vi ihop och begav oss mot staden igen. Vi hade en trevlig middag som väntade och för att få lite ö känsla till lägenheten i stan så plockade jag med mig en höstfin bukett.

33808331-A6A0-472D-B287-6ADADCB1CD9D

Det var vännerna Anki & Peter som bjöd in till en helgkväll i sitt enormt fina hus på Värmdö och hade det inte varit för att kvällen var så enormt trevlig så hade jag kunnat bjuda på fler bilder….GLÖMDE nästa helt att ta kort!!!
Men några få bilder blev det och detta fotot hänger på deras vänskapsvägg och jag är så glad över att få ha en plats just där….Bilder är tagen på en restaurang i Umeå för 6 år sedan där jag hade en magisk kväll med Anki & Peter. Detta var början på våran vänskap som nu växer sig allt mer stark. Är så glad över att få ha dessa fantastiska människor i mitt liv :) Det var också mitt första möte med Jesper Blomqvist, en kille med ett enormt hjärta.

C732C67A-D7A3-4170-8EC3-9BE6210D7ED7

B7E10501-DFE5-4EA3-A0DC-DBF16FD685E1

Galet god fördrink gjord på den NYA glöggen, passionsfrukt kuber samt Cava :)
DD24FBF2-5B32-4FF5-BA03-1BB5E9FF0C9A

Kvällens samtalsmeny nedan är ett kännetecken för Anki & Peter , så roligt och givande och ett fantastisk sätt att lära känna varandra lite mer på djupet.

C5934F15-D6D5-46EC-BDCA-1744AC969B1F

För att inte tala om vilket engangemang att fundera och sätta ihop ovan…..
Jag brukar göra det lite enklare och endast fundera ut tre samtalsämnen som jag brukar plocka upp under kvällen…. Vad har du för middag/Party tips för att hålla stämningen på topp???

På besök denna helgen har vi haft fina vännerna Mattias & Ullis Bodin och jösses vilken fin dag vi fick igår. Vi startade Söndagen med en lång härlig brunch på Södra Teatern och strosade sedan planlöst genom våran vackra huvudstad. Så himla mysigt!!!

Det var förövrigt jag och Ullis som råkade fastna för samma modell av handväska när vi var i Frankfurt för några veckor sedan…..Så igår luftade vi inte bara oss själva utan även våra Nya Burberry:)

ABBA1D78-D264-4B33-B580-E6D0CA201882 07D01671-14D7-4E31-845A-64760002A7D5

Ja summeringen av helgen är ” MYCKET BRA ” och nu väntar en mysig FIGARO vecka (då han kommer till oss idag). Längtar efter att få komma hem och ge honom en STOR go kram:)

Vi Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.