Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Smarta företag satsar på träning till personalen….

Det tillhör inte vanligheterna att jag åker tåg men igår hade jag ett uppdrag i Örebro och tänkte att tåget kunde vara ett bra och miljövänligt alternativ. Vaknade dock upp med nyheten att en eld i Eskilstuna orsakade inställd trafik under hela gårdagen förmiddag. Så jäkla typiskt tänkte jag!!!!
Dock hade jag turen att allt var löst till min avgång så att efter lite om och men så satt jag där på tåget i godan ro. Måste erkänna att det är ganska mysigt med tåg ändå (när allt funkar) och då resan tog lite över två timmar så fick jag massor gjort.

212D6C4D-CADE-4B1F-B98D-AC78D3A61290

Och anledningen till min resa är att Porsche Center i Örebro gett mig i uppdrag att träna deras personal. Ett mycket bra initiativ och en förbannat god investering om du frågar mig. Att som företagare stärka sin personal och sig själv genom aktivitet är givande på så många punkter. Med träningen följer mer energi i vardagen, välmående och friska kollegor, bättre mål fokus i arbetet, generellt bättre kosttänk och så även bättre sömn.
Rörlighet och träning gör oss helt enkelt mer effektiva!
På Porsche Center i Örebro finns ett fullt utrustat gym i källaren där all personal får träna och vissa är bättre än andra på att nyttja detta. Min roll blir nu att få ALLA att hitta dit och hitta rörelseglädjen i drömfabrikens källare.
Sagt och gjort! Igår körde vi så att svetten lackade och tre ”Cirkelpass” senare så hade jag avklarat full aktivitet med Verkstadsgänget, Säljgänget och övriga kollegor.
VILKET GÄNG!!! Så JÄKLA kul!!!!
Fler företag borde verkligen satsa på personalvård och peppa sin personal till träning och aktivitet.
Många företag investerar i friskvårdsbidrag samt i vissa fall även med fina gym, men tyvärr är det allt för få som nyttjar detta.
Jag tror definitivt på att liva upp företaget genom att ha träning på plats och ta in en grupptränings instruktör någon dag i veckan.
I detta fallet så lade vi träningen precis efter arbetstid med obligatorisk närvaro:)

F6CEF6C7-0408-4AE8-9B20-FAF6BB67C4C5

Blev dock urdåligt med bilder tagna då jag själv hade min telefon kopplad till musiken:)
Men lyckades fånga ett litet gäng på bild…..Bra kämpat!!!

A5F8A4AE-927D-413D-AA47-CBB0B0BD9A4E 0A2F70FA-932D-424E-8974-61C0E2A3E611 401BF97B-D723-4F8F-82E7-EC7813A29CD0 4268FDAA-7455-4645-9221-6EF82DAE239E

0A2F44A3-FE60-4CAD-9AF2-C58B40C3D2C2

Helt klart coolaste miljön för träning!!!!

Vi Hörs!

En reaktion på ”Smarta företag satsar på träning till personalen….

  1. Jag har nyligen börjat löpträna för att förbättra välmående. Har hittills utnyttjat friskvårdsbidrag för kiropraktor. Nästa år blir det gymkort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.