Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Formavita Bodysculpting, Nu är det gjort!

Reaktionerna när det kommer till skönhetsbehandlingar och ingrepp är alltid många och väldigt olika.
Vad är accepterat att göra och inte? Gränsen drar man ju utifrån sig själv och de inte så lyckade fall som man träffar på där ute. Jag tycker att veckans debatt och skärpta regler för skönhetsklinikerna är suverän. Det finns allt för många oseriösa aktörer på marknaden, som efter en intensivkurs på några dagar blir man till exempel berättigade att lägga botox & filler.

Inte klokt om du frågar mig!!! Nu kommer reglerna att tuffas till betydligt….Vilket är så bra!
Personligen så skulle jag aldrig gå till någon som jag inte fått via flera rekommendationer och helst skall det finnas en läkarutbildning i grunden.
Via rekommendation av bästa Dr Calle som äger och driver Formavita Bodysculpting så fick jag kontakten med Alexandra som är den enda i Stockholm ( mig vetandes) som arbetar endast med Coolsculpting proffesionellt. Därför var det med ett lugnt hjärta som jag traskade dit för min behandling igår.

231C5758-FFB8-49A2-8FB7-B0E6539377A7 96E7141F-A766-443F-9964-A45719017B2D 9EBE4F21-556D-4192-BAC0-5B0A0CEAA19B

Här nedan har jag ritat i de områden som vi nu har behandlat. Resultatet visar sig först om ca 4 veckor och slutresultat har vi om 8-12 veckor. Under denna tiden så kommer jag äta, träna och leva precis som vanligt och då detta inte är ett kirurgiskt ingrepp så kunde jag egentligen träna samma dag. Så jag brände faktiskt av ett överkroppspass timmarna efter denna behandling.

84934516-679F-4450-9386-E43F206929B8 080B286C-2323-4065-9352-FBE5CA0233BB

Med ett slags munstycke som är som en sugklocka så fäster man apparaten på önskat behandlingsområde och därefter programmeras kylan. Lite obehaglig känsla dom första minutrarna men sedan försvinner den känslan. Vi jobbade med tre områden på mig så det blev 3 x 35 min i behandlingstid.

Såhär efteråt har jag en lite bortdomnad känsla på de områden vi behandlat men absolut ingen smärta. Mår toppen och är superspänd på hur resultatet kommer att bli. Jag har aldrig för stora förväntningar när det kommer till nya behandlingsmetoder utan testar gärna och låter resultaten få visa sig.
Så fortsättning följer helt enkelt. Jag kommer självfallet att uppdatera dig med info och bilder 🙂

Idag är det Fredag och vad passar bättre än att börja morgonen med ett träningspass.
Sedan blir det ett kärt frukostmöte med en efterlängtad vän och sedan ett spännande jobb möte på stan.
Jag älskar Fredagar då jag oftast har detta som en ledig dag och just idag innehåller den massor av roligheter.
Ser också framemot kvällens fotbollsmatch på Östermalms IP då Figaro skall spela sin första 11 manna match och sedan blir det middag hos älskade vännerna Maria & Christer. Livet är gott❤️ Trevlig helg

I samarbete med Formavita Bodysculpting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.