Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Frysa fett, går det verkligen ?

 Hade egentligen tänkt hålla detta lite hemligt ett tag till, men känner bara att jag MÅSTE berätta om vad jag mer gjorde hos FORMAVITA igår. Du kommer förmodligen tycka att jag är en idiot och det kanske jag är ? Vad vet jag 🙂 Men vad jag vet är att jag är 47 år gammal och mogen nog att ta mina egna beslut.
Det är nämligen så att jag under en längre tid varit lite nyfiken på en behandling som heter ”Coolsculpting”
Det är en metod där man fryser bort fett permanent. Så igår när jag hade gjort min ansiktsbehandling IPL (gårdagens inlägg klicka här) så slank jag även in på Formavitas NYA Bodysculpting klinik på Södermalm och fick en konsultation av Alexandra .

8CCC6465-1F3E-4194-A3CD-683EF5D46EDF 2027BBF5-269D-473E-985F-B90CDEEADEC6

Hon berättade också lite om detta med fettceller. Att du får en viss mängd redan som liten och som du sedan bär med dig resten av livet. Mängden byggs tills du kommer upp i tonåren och sedan stoppar produktionen av fettceller. Därför är det oerhört viktigt att vi inte låter våra barn bli överviktiga i tidig ålder, detta bär dom nämligen med sig resten av livet.
Så varför går vi då upp och ner i vikt kan man ju undra? Jo dem fettceller som vi har ökar i omfång men inte i antal. Och detta styrs av hur vi mår och lever. Blir vi riktigt riktigt överviktiga så kan även cellerna dela på sig.

60141913-7742-46DD-B0CF-99534ACA9401

Denna behandling är ett skonsamt sätt (istället för fettsugning) att få bort fett på oönskade områden och du kan redan efter behandlingen leva ett normalt liv med träning mm. alltså Inga ärr eller kirurgiska ingrepp.

Och JA det fanns faktiskt fett även på min kropp, trots att jag tränar en heldel, mår bra och äter nyttigt.
Vissa områden är ju bara sjukt svåra att få ordning på och det är lite frustrerande att inte få till det där sista. Observera att detta inte är någon viktminskningsmetod utan mer ett sätt att forma och strama till.

9A3DC2EF-82D2-4846-92C1-05AF642A149096699AFD-8B5D-46D7-94FD-31E5FA65A712

Imorgon har jag en inbokad tid för att testa denna nya metod och då Alexandra arbetar endast med Coolsculpting och är ett proffs inom området så känner jag mig helt trygg:)

Självklart berättar jag mer om min behandling imorgon samt kommer jag att bjuda på för och efterbilder,
så kika gärna in igen.

Vill du läsa på om Bodysculpting så klicka HÄR

I samarbete med Formavita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.