Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

För gammal för barn?

EE805A48-FA69-431C-AA14-C2F12C1404C5

Just hemkommen från Mama Mia och gynmottagningen ett alltid lika roligt möte!

Eller inte…..

Vänjer mig nog aldrig riktigt men uppskattar verkligen att vi har dom möjligheterna som vi har i vårt land och  jag är så tacksam över den proffsighet som Mama Mia på Karlavägen innehar. Dock får jag massor av reflektioner när jag sitter där i väntrummet och ser gravida kvinnor komma och gå.

Min tid när det gäller detta är ju på många sätt förbi och den känslan är märklig. Jag är färdig förbrukad, jag är klar och jag är så nöjd med mina två grabbar, jag har gjort mitt och min kropp med sina hormoner går nu på sista svängen. Än kan jag säkerligen fortfarande få barn men mitt huvud och min ålder 47 år säger definitivt NEJ. Min mentala gräns gick nog egentligen vid 40 år, på sin höjd 42år!

Vart går din? När anser du att det är för sent för en kvinna att bli mamma? Eller kan det bero på kvinnans fysiska förutsättningar ?

För min egen skull så tog jag faktiskt ett test för att kolla hur det stod till på hormonfronten, om jag var påväg in i klimakteriet ännu. Inte för att det på något sätt känns så, utan mer av nyfikenhet. Men Nix!!! Inte ett spår av detta ännu så på mitt besök hos Mama Mia blev det en ny spiral för att inte riskera någon graviditet. Fick i samband med detta beskedet att jag inte kommer behöva byta ut denna igen utan jag kommer kunna ha denna ända tills jag är klar med klimakteriet. Kändes jätte märkligt!!!! Och väldigt definitivt på att jag nu är påväg in i en slutfas. En lite jobbig insikt men det är säkert fullt normalt att man känner så.

I övrigt känner jag mig väldigt fysiskt stark och glad:) och stabilare än någonsin!!!

 

IMG_1169

2 reaktioner på ”För gammal för barn?

  1. Hej! Fråga min gynekolog odenplan om jag kunde kringå klemateriet vid träning och fick svar.. JA.. Blir 61 år och aldrig haft svettningar eller annat varken dag/natt.. Tycker inte barn ska ha gamla föräldrar.. Tycker 35…du ska orka hinna med och dom blir en dag tonåring🤫🤫

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.