Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Kärlek på sängen! Happy Friday

Bortskämd med morgonkaffe på sängen. Älskar doften och smaken av kaffe på morgonen, helt klart den bästa koppen på hela dagen. Helt ärligt så kan jag redan på kvällen innan längta efter morgonen och dess goda kopp. Att dessutom få den serverad med mjölk och på sängen är BÄST och då även ha tiden att njuta av den i lugn o ro. Idag är en sådan dag! Kärleken serverade mig innan han for iväg ( bäst är såklart när även han kan ligga kvar) och då jag har en ledig dag framför mig så njuter jag stort. Jag njuter av lyxen att känna mig så jäkla ( ursäkts ordspråket) älskad, för det är just vad jag är, jag njuter av att kunna vara ledig en extra dag i veckan, att ha hittat kärleken & lyckan, att mina barn är friska och mår bra, att jag känner mig trygg i mitt liv och just idag njuter jag också av känslan att jag snart skall få åka till vårt älskade lantställe i Skärgården.

Har verkligen längtat dit;)

Vad njuter du mest av?

E0BC2FD2-295F-4055-8EF5-9C36E8B9A83F

Go Fredag;)

2 reaktioner på ”Kärlek på sängen! Happy Friday

  1. Åh gud va lyxigt med en kaffe på sängen.
    Jag bara måste ha en kopp kaffe också på morgonen och efter morgonfix, gett hundarna en morgonpink i trädgården och mat så sätter jag mig på altan och njuter av min första kopp caffe macchiato i lugn och ro = helt underbart !

    Njut av dagen – själv sitter jag hemma och jobbar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.