Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Är Powerwalk träning?

Lyxmorgon när jag har tiden att väcka upp kroppen med en Powerwalk, enligt mig absolut den bästa starten på dagen och jag häpnas fortfarande över hur vackert Stockholm är. Min runda är ca 4 km och jag brukar hålla ett bra tempo rakt igenom.

Idag Blir det en halvdags jobb på hemmaplan då jag har massor med administration som halkat efter och i eftermiddag bär det iväg till Enskede där PT kunder väntar. Självklart blir det även ett eget träningspass under dagen då en Powerwalk i min värld inte är träning.  En PW är skönt och ingår mer i vad jag kallar vardagsmotion medans riktig träning är ansträngande. Obs att mitt utlåtande gäller mig och min syn på min egna träning. För den som är otränad så kan absolut en rejäl PW var tuff. Ville bara poängtera detta för att undvika missförstånd.

Så bortsett från gårdagens migränanfall som fortfarande ligger i bakhuvudet och lurar så njuter jag av en härlig dag.

E2C7114F-E9B1-4231-BA6F-CFD2C2042BC9

En reaktion på ”Är Powerwalk träning?

  1. För mig är powerwalk definitivt träning – även om jag ser mig själv som relativt vältränad och tränar i någon form nästan varje dag året runt. Men jag springer väldigt långsamt pga knäskada, så när jag powerwalkar så blir det ungefär lika snabbt som när jag springer :) vilket gör att jag blir svettig och får bra träning. Jag tror dessutom att studier visar att när det gäller kaloriförbränning och träning av hjärtat så är poweralk/långsam jogg likvärdiga – men sen är det självklart annorlunda att jogga än att gå då man inte har någon fast punkt i marken då man joggar/springer och det är annorlunda träning. Jag tycker att som cardio är powerwalk/lätt jogg nästan likvärdiga, även Nordic walking med stavar med/utan vikter. Det förvånar mig lite att du som träningscoach ser det så – pw går självklart inte att jämställa med snabb löpning, träna på gymmer osv men att det inte ska vara träning tror jag är ovanligt att man tycker… Tack för jättebra och inspirerande blogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.