Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Morgonkaffe när det är som bäst!

Tre dagar kvar av semestern och jag njuter och tar tillvara på varje  sekund. Kommer sakna lugnet som infinner sig här och det kommer bli svårt att speeda upp tempot. Kan till och med komma på att jag går och rör mig sakta, förmodligen det som kallas semestermood. I 6 veckor har jag varit ledig(bortsett från ett jobbhelg). Det var välbehövligt och min höst kommer att innehålla mycket arbete. Vetskapen om detta gör att jag har kunnat njuta än mer av mina dagar här på landet.   Såklart känns det vemodigt att lämna paradiset på Fredag men jag är så tacksam över att fått tillbringa hela sommaren här.

Vårt älskade land!!!!

3251E595-57A0-488B-9B8E-328C162463BE 70F54261-EC7B-4FA2-8909-6DF833C9A2FB

3 reaktioner på ”Morgonkaffe när det är som bäst!

  1. Super fint ställe.. Skulle älska inreda och plantera😊 beundrar er att ni orkar ha masssa folk som jömt hänger..skulle Inte alls vara min grej.. Vill mysa njuta och ha lugn och ro med eller utan kärleken/😊💕kram

  2. Är det ett ställe ni köpt nyss eller Lasses sedan tidigare?
    Har läst din blogg länge.
    Hälsn Yvonne i Luleå

    1. Vi köpte ett ställe tillsammans i höstas men jag har inte skrivit så mycket om detta. Det kommer bli offentligt inom kort;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.