Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

+ 4 kilo på vågen!!!! Förvånad eller ?

Jag säger som min kollega i branschen” Lisa Marie”
+ 4 kg, lite svagare, vilket är självklart då muskelmassan minskat samt lite sämre kondition.
Men ALLT var med i beräkningen! För vill man leva loppan, äta lite fetare mat, svalka sig med glass, dricka rosévin och ligga och njuta lata dagar ? Ja då blir ju resultatet självklart enligt ovan.
Min träning i sommar har långt ifrån varit densamma. Jag har självfallet tränat men intensiteten och antalet pass har varit enligt min sommarmodell :) Detta är något som jag vet om från år till år, så mina extra kilon är inte direkt någon överaskning och heller inget jag mår dåligt av.
Nu har jag en vecka kvar att njuta av min ledighet och sakta men säkert börjar jag uppladdningen inför hösten. Detta gäller både med träningen och jobb…..Nya mål sätts upp och jag kommer att dra igång med en rivstart träningsmässigt. Låter kanske trist i dina öron ? eller så vill du kanske haka på ? Jag gillar att göra en rejäl insats när jag skall förändra något och jag älskar att gå al in i mina utmaningar.
Eventuellt så kommer jag tillsammans med en kollega att dra igång en liten exklusiv Facebook grupp där vi kommer att bjuda in ett litet gäng som vi coachar med kost & träning under en månad.
Skulle du isåfall vilja vara en i vårt test team ?

IMG_4595

Bilden är ovan är från en av mina träningsresor och känslan som jag hade här är underbar(helt slut efter ett stentufft träningspass i Thailand). Lika underbar var känslan då jag gick på semester för 5 veckor sedan. Även om hjärnan fortfarande är lite seg av all ledighet så börjar jag känna mig redo för att återgå till vardagen och allt gott som även den har med sig.
L+v+W1IdRAywDYwuQe67yA

Så med en veckas ledighet kvar så skall jag och kärleken njuta maxat på vårt underbara lantställe :) och hoppas på att vi får några fler varma dagar innan semester är slut.

Vi hörs!

7 reaktioner på ”+ 4 kilo på vågen!!!! Förvånad eller ?

  1. Jag skulle gärna vara med i ert testteam! Bor i USA så det blir helt online i så fall, vore jättekul att testa och jag behöver det också!

  2. Hej Tanja! Vad skönt att ni har en vecka kvar i ert paradis, själv har jag börjat jobba idag efter 5 sköna veckor. Även min våg visade några kilon för mycket, och eftersom jag hade några för många redan innan semestern, blev jag eld och lågor om du startar en grupp där jag kan få lite råd, pepp och tips. Är 52 år och gillar att Power walka, men är tyvärr ingen gymtjej. Hoppas att du kör igång något, det är verkligen nu jag vill komma igång, och känna att jag trivs med mig själv igen. Ha det gott!!! Kram från Nilla

  3. Jag skulle gärna vara med i gruppen, har så svårt att gå ner sedan jag kom in i klimakteriet.Älskar och träna men står helt still på vågen:

  4. Jag är gärna på i att rivstarta hösten med sundare livsstil! Svårt att hitta tillbaka efter sommaren mer ”avslappnade” inställning till träning och framförallt kost.

  5. Skulle också behöva en rivstart då jag mest slappat och unnat mig den här semestern! Skulle gärna vara med i ert testteam! :)

  6. Vad kul med träningsrivstart :-) Jag skulle jättegärna vara med i test team, då jag har tappat bort både tränings och kost motivationen när jag rasade in i klimakteriet förra året :-/ Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.