Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ett avslutat kapitel!

Tillbaka i City för några dagars jobb och för att göra ett sista avslut. En stor dag på sitt sätt …. då jag idag har tagit farväl och gjort ett sista avsluta i ett kapitel, för att påbörja ett NYTT!!! JA,  jag pratar om min lägenhet som idag överlämnades till sin nya ägare och till min glädje så är jag från och med idag HELT skuld fri….. JIPPIIII

En galet skön känsla även om jag alltid blir lite sentimental när jag skall ta farväl av något jag gillar.
Min lilla lya i Enskede blev verkligen början på något nytt när den inhandlades för 3,5 år sedan och igår när jag och kärleken röjde det sista så var vi tvungna att sammanfatta våran tid där. En mycket bra tid kunde vi konstatera och för oss början på något helt magiskt. Nu tre år senare är vi fullt redo att gå vidare med våra liv och satsa på varandra fullt ut. Så från om med idag är jag Gamla Stan bo istället för Gamla Enskede.
Ett fullt naturligt steg men som känns enormt stort och häftigt!!!!
319C74B9-2F8D-4CF8-A223-7FC904C13F19

Vi har det så fantastiskt fint tillsammans och jag ser så framemot att få fortsätta leva mitt liv tillsammans med denna mannen.

43497FF6-27F1-443E-9C34-C26D4C0C262C EBEC749F-B216-4584-A9C1-3F4C05C915B3

Så ikväll firar vi faktiskt OSS :)

3 reaktioner på ”Ett avslutat kapitel!

  1. Stort Grattis till sålda lgh.. och stort Grattis till dig och kärleken ni är så fina ihop. ❤❤ Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.