Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Sommarprat…..

Det blåser satan i gatan här på Sundholmen idag och jag har just räddad våran lilla eka som var påväg ut i vattnet och alla växter som nästa blåser sönder. Men trots storm och lite regn så är det väldigt mysigt här, får  gjort mycket jobb som jag legat lite efter med och jag har lyssnat på några avsitt med Sommarprat.
En person som jag skulle vilja lyfta lite extra är Anders Hansen som är överläkare i psykiatri. Han pratar om varför vi människor mår så dåligt, trots att vi har det bra och han pratar också om vikten av aktivitet. Han är hjärnan bakom böckerna Hjärnstark och Hälsa på recept som du säkert hört talas om.
Att motion är viktigt vet vi alla redan, men hur viktigt? och hur mycket kan vi själva påverka vårt mående och hur påverkar mobiltelefonerna våra liv ?
Detta sommarprat borde alla lyssna på så därför får du länken HÄR. Sätt dig och lyssna, gärna tillsammans med din sambo och dina barn. image

Jag har många Sommarvärdar kvar att lyssna på men undrar vem jag INTE får missa ? Vem är din favorit och varför ? Dela gärna med dig…..

Så tills solen kommer fram igen så blir det radion och jobb för min del. Laddar också för en löprunda här på Ön och ett pass i utegymmet med efterföljande bad & bastu. Figaro har sin vän Beppe här och dom gör mig garanterat sällskap, då dom båda älskar att bada :)

IMG_4740

2 reaktioner på ”Sommarprat…..

  1. Stina Wollters program var nog bland det bästa jag någonsin lyssnat på!! Gripande, sorgligt men så tänkvärt och hoppfullt ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.