Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vila i FRID

Jag kan med ord inte beskriva känsla av sorg när jag i Tisdags läste brevet nedan. Det är Terese Alvens make Glenn Boström som meddelar att hon nu lämnat oss och sprungit vidare. Allt har gått så jäkla fort och det är svårt att ta in hur skört livet är. Att Cancer är en jävla grym sjukdom visste man ju sedan innan men så påtagligt som det blivit att följa Terese kamp har jag aldrig känt tidigare. Nedan finns även en länk till insamlingen Spring för Terese och det känns självklart att bidra, stort som smått. Vi måste alla hjälpas åt att bidra till forskningen och på så sätt besegra denna skit sjukdom, med många bäckar små så blir det en Å.

❤️ Vila i frid fina Terese och tack för att jag fick den stora äran att träffa dig. När vi ses igen så ger vi änglarna ett himmelskt träningspass. All styrka önskar jag familjen i denna svåra tid, beklagar verkligen den enorma sorgen❤️

(Bild från Kanarieöarna 2017 där vi båda var träningsinstruktörer)74003DB9-3CA4-4FB9-95C6-673A0B93FA50

Glenn Boström

Vår älskade Terese Alvén har somnat in för gott❤️.

Under natten tog Terese sitt sista andetag och hon gjorde det med familjen närvarande.

Terese fick aldrig en ärlig chans att slå tillbaka mot sjukdomen. Den låg hela tiden steget före läkarna och de behandlingsformer vi har tillgängliga mot cancer idag. Nu är hennes kamp över.

Ord kan fortfarande inte beskriva våra känslor för vad Terese och hennes familj och vänner gått igenom.

Vi är väldigt tacksamma för den värme och kärlek ni skickat och förmedlat i olika sammanhang.

Att Tess berörde många personer visste vi redan, men att hon betytt så här mycket var överväldigande.

Insamlingen, Spring för Terese, på Cancerfonden kommer att finnas kvar. Det värmer med alla bidrag. Vi måste besegra den här hemska sjukdomen.
http://www.cancerfonden.se/insamlingar/spring-for-terese

Fortsätt dela och fortsätt sprida Tess budskap om rörelse och glädje. Spring, dansa eller ta en promenad och gör det till en vana. Gör ni det så lovar jag att Tess kommer att le ner från himlen.

Nu ber vi om samma respekt som ni visat tidigare till hennes familj, så vi får sörja i ro.
#fuckcancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.