Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Jesus for till himlen och jag till Djursholm!

Idag är det Dagen då Jesus efter uppståndelsen lämnade jorden och for upp till himmelen, så kallad ”Kristhimmelfärds”. Jag är själv inte speciellt troende när det kommer till detta med gud och Jesus, men jag tror att det är av stor betydelse att ha något el någon man tror på och lite extra ledighet är väl heller aldrig fel.

Jag har fått mångas reaktion på mitt inlägg igår och jag vill verkligen tacka för alla fina kommentarer.

348922BA-B0C0-44B6-976B-1F926D3F8AF1

I skrivande stund befinner jag mig i Djursholm där Figaro tränar Fotboll 19-20:30 Jag tar en kaffe och lutar mig tillbaka till ljudet av regnsmattret mot rutan i bilen.

Min nedstämdhet har dessvärre kantat även denna dagen trots att vi startade morgonen med PT träning och trots fortsatt packande , rensande och slängande i min lägenhet. Mitt humör och min glädje har definitivt varit bättre men jag lutar mig tillbaka och försöker finna mig i detta läget. Det finns situationer och känslor som jag har svårt att rå över och påverka. Däremot utmanas jag i hur jag skall hantera och förhålla mig till situationer som jag inte vill hamna i fortsättningsvis.  

Med detta sagt så ser jag nu framemot att få komma hem och göra helg. Det blir en tidig kväll i säng då jag känner mig slut på energi…. Men imorgon är det en ny dag 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.