Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Dax att gå vidare!

Dax att gå vidare! En mening som för mig har flera underliggande meningar och först ut är nog min lägenhet i Enskede som är såld. Ett stort steg är taget då jag lämnar mitt egna trygga boende efter 3 år och går in i ett samboförhållande. Det känns på alla plan helt rätt då jag är klar med mitt gamla liv. Klar med min skilsmässa och klar med mitt liv som ensamstående. Dax att gå vidare helt enkelt!

5F59C3F8-70B9-4CF7-AB4A-EC271DB0ED62

Jag skiljde mig inte för att jag vill leva ensam utan för att jag var olycklig i min relation. Känslorna för mannen jag var gift med hade av olika anledningar tagit slut och jag längtade efter kärlek och att älska.

Idag älskar jag för fullt och lever i en underbar  och kärleksfull relation. Jag packar sakta men säkert ihop min lägenhet, rensar ytterligare, säljer, slänger och överväger noga vad i mitt bagage som skall få följa med och ej. Precis som sig bör innan man beger sin in i något nytt. Jag är en ganska tung och sentimental person stundtals och ser ett värde i att få känna känslor över allt ifrån småsaker till situationer. Just idag är jag lite extra tung i sinnet och känner mig lite nedstämd… kan bero på omständigheterna runt mig som inte alltid är dom enklaste känslomässigt.

Att älska är fantastiskt men inte alltid enkelt ( man blir sårbar) 

Men imorgon är det en ny dag,

Vi hörs!

4 reaktioner på ”Dax att gå vidare!

  1. Fina Tanja, din text berör och du visar styrka att våga berätta hur det känns. Jag önskar fler vågade ta beslut oavsett i vad. Så många stannar kvar på arbeten, relationer med partners eller ”vänner” men mår inte bra. Att lämna oavsett skäl, är att visa respekt mot sig själv eller den aktuella kollegan, vännen eller mannen/kvinnan. Ta väl hand om dig och som sagt, i morgon är en annan dag. Kram

  2. Nyttigt att stanna upp och reflektera över livet och resan vi gör i stort och smått. Att njuta till fullo av allt som är bra just nu, och att de erfarenheter man får med sig gör en starkare än vad man trodde var möjligt😃Nytt kapitel i livets bok…tomma ark att fylla med det bästa❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.