Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Picknickens dag! Vad är ditt måste ?

I förra inlägget berättade jag om min favoritblomma och min reflektion om hur våran grönska plötsligt exploderat. Till min glädje så såg jag även att det är PICKNICKENS dag idag och då undrar jag vad som är ett MÅSTE eller en hög önskan  i din korg?

CCA1B455-4041-42D3-8191-5431D81F1DE1

 Förutom att jag gärna satsar på en riktigt fin korg ( som den nedan) så är nog tapas med goda ostar, skinkor, oliver och frukt något som jag helst packar  i min korg. Till det önskar jag ett torrt &kallt bubbel. Vill jag inte dricka alkohol så är ramlösa med en citronskiva eller en alkoholfri öl mitt alternativ. AE28A278-1657-44F0-80E3-0C0F3811F3C7 35503CB2-26CA-4AA0-B31A-81042135C072

Lustigt nog så tog jag fram min picknickkorg i förra veckan då den fick åka med till landet. Modellen är som ovan och påtok för lite använd då den bott i min källare i Enskede. Men i sommar blir det ändring på den fronten….

Tummen upp för Picknick som är så trevligt☀️

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.