Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Behöver du hjälp att förverkliga din dröm ?

Det är Påsklovsvecka och mammavecka vilket gör att jag försöker lägga så mycket jobb som möjligt med hemmaplan som bas. En sak som jag verkligen uppskattar som egenföretagare idag är jag i mångt och mycket själv bestämmer när och var jag arbetar. Det har tagit tid att komma dit och du som följer mig här på bloggen vet att jag har gjort en stor förändring när det kommer till just mitt arbete.
Satt just och funderade på hur livet såg ut innan jag skolade om mig till Personlig Tränare, som absolut betyder att jag måste jobba tidigare morgnar och sena kvällar.
Detta gör jag dock endast 3 dagar i veckan och är något jag brinner för, min övriga tid kan jag disponera själv.
Då har jag uppdrag såsom event & marknadsföring där jag konsultar åt diverse företag.
Innan denna förändring i mitt liv så drev jag två bolag inom detaljhandeln och som krävde mycket både i arbetstid, lagerhållning och således också ekonomiska insatser.
Man kan väl säga att jag vet vad det handlar om att driva eget och vilka utmaningar man sätts inför.

Med år av erfarenhet så har jag lärt mig att inte lägga energi och pengar på jobb och som inte inbringar mig något gott, men jag vet också att när entreprenörshjärnan producerar nya idéer så är det snabba puckar som gäller.
Att vara egenföretagare betyder ofta ständig förändring och att vara flexibel både i sina tankar och i sitt arbete.
Man behöver ofta förnya sig utifrån utvecklingen och i världen som vi lever i idag så går allt i en rasande fart och det gäller att hänga med i svängarna.
Något som inte alltid är enkelt när man är ett litet företag i uppstartsskede eller för den delen ett litet etablerat bolag med nya tankar och inriktningar.

Att vara en liten egenföretagare kan alltså ibland ställa till problem, framför allt när det kommer till att låna pengar.
Blev därför glad när jag hittade företaget FEDELTA som satsar stort på flexibla lån med snabba utbetalningar.
Här kan du enkelt låna 25.000-500.000 kr genom en smidig ansökan och du får besked och utbetalning samma dag.
Det är dessutom kostnadsfritt att lösa lånet i förtid.
Kika gärna in 
HÄR och läs mer om hur FEDELTA företagslån kan hjälpa just dig att förverkliga dina och ditt företags drömmar & idéer.

8C2C93B7-8FD8-469B-8790-D1F975412FF1

Vi hörs!

 Inlägget är i samarbete med ”Fedelta Flexibla Företagslån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.