Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En nyttig Påskpresent!

Det nalkas Påsk och denna veckan har varit minst sagt hektisk. Full schema med PT kunder samtidigt som jag har haft lite logistik med en påsklovsfirandet kille på 12 år. Han är ju stor nog att klara sig själv men jag får ändå lite dåligt samvete när jag behöver vara borta längre stunder. Men jag skall verkligen inte klaga då jag i mångt och mycket kan styra min tid…..

Påskpyssel blev det också när det skulle packas påskpresenter till ALLA mina kära PT Kunder och du som känner mig vet nog att det INTE blev några onyttigheter :) Nej! nyttiga grejer blev det i form av Ägg som jag anser är ett av våra absolut bästa livsmedel, Proteinbar, CHiafrön och lite Påsklektyr i form av Nyaste numret av TARA Magazine.
Så med denna lilla present så önskar jag mina goa kunder en Riktigt GLAD PÅSK :)

IMG_1843 IMG_1601
IMG_1866
Bjöd även på ett special träningspass i form av PÅSK Femman  :)
Vid första anblicken så var nog inte passet riktigt lika uppskattat som presenten men allt är ju glömt efteråt…… ” skratt”

Blev även full i skratt när en av mina kunder kom med en Påsk present till Mig;) Så himla gulligt!!!! Men jag undrar ju vad jag förmedlar till mina kunder egentligen ….????

FE1518A1-4DD8-4601-B5D9-2601CF0BB92E

Hej, Jag heter Tanja och är Personlig tränare och ÄLSKAR Amarone:)

Stämmer dessvärre;) Jodå! Jag älskar livets goda och dricker mer än gärna gott vin eller unnar mig annat gott som jag tycker om. Inte varje dag men ibland, jag kallar det balans i livet!

Vi hörs! PT Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.