Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Camilla Läckberg brilljerar!!!!

Kan inte annat än att beundra denna fantastiska kvinna!
Att hon är en av mina bästa vänner är ju en sak men hon är också en författare av världsklass och affärskvinna ut i fingertopparna.
Igår lanserades hennes nya verk ” En bur av Guld” och jag ser verkligen framemot att få sätta mig in i kvinnan Faye ´s värld. Jag vet hur hårt Camilla har jobbat med denna bok och hur hon har fått välja bort mycket kul som vi vänner velat han med henne i. Under hennes skrivperioder är det fullt fokus som gäller och jag tror att alla andra runt omkring henne kan hålla med om att det är skönt att skrivperioden är klar för ett tag! ( Det kommer förmodligen något nytt snart:)
En megalansering har ju nu dragit igång och igår var det alltså en STOR Sverige release arrangerad av självaste Michael Bindefeldt.

Jag & Kärleken ville självfallet vara med och fira både Camilla och boken , om än för en kort stund. Jag hade nämligen dubbelbokat kvällen med ett Cirkelträningspass och fick alltså avlägsna mig efter bara en liten stund. Ja ja! Vad är väl en bal på slottet…..?
Supertrist såklart men jobb går ju före nöje och jag fick istället hänga med  sju glada själar som fick kämpa sig svettiga på kvällens träningspass. Fick till min info att festligheten blev till ett storslaget Party med klackarna i taket,  i en ren skär Läckbergs anda.
Även om jag inte kunde närvara hela kvällen så känner jag mig hedrad, glad och tacksam för att jag får vara endel i denna Queens liv:)
Imorgon kommer boken ut och du kan redan nu beställa den HÄR

71548767-1AE6-424B-A850-318FB8576B99 94332B8C-A0B4-4F47-BA95-FAA36B56B4E7 ABFC0050-FCCF-4FF6-9410-CE782B8F883F AB2346C8-B978-4308-B048-43239E14AE42 D5733A95-A631-42A5-9C0E-8F0A49E8B5A4 A909C491-9E20-4D69-BE20-98660953451E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.