Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Träningsnyheter!

Nu är det inte många dagar kvar tills vi styr kosan mot Fjällbacka. Det nalkas den årliga tjejhelgen där träning & hälsa ligger i fokus. Så kul det skall bli!!!! Självklart blir det lite extra att stå i denna veckan då det är mycket som skall fixas innan avfärd och såklart måste ju allt på plats där nere också checkas av. Jag måste dock säga att det är ovärderligt att jobba med proffsiga medarbetar, det kostar nämligen väldigt lite i energi när allt bara flyter på.

I samband med denna träningshelg så tyckte jag själv att det var dax att kika på lite nyheter i klädesväg. Har ju mina tidigare favoriter från Jack  Wolfskin som jag absolut kommer att fortsätta med. Men jag blev även lite nyfiken på ett helt nytt märke vid namn” Supernatural” med en mycket högre mängd av naturliga fibrer. Alltså sällan har jag använt så mjuka ovh sköna träningskläder och dessutom luktar dom inte skunk efter att du har tvättat dem. Vissa träningskläder kikar nämligen så illa trots att dom är nytvättade.

Bjuder på några bilder och utlovar lite snyggare bilder efter helgen:)

Beställde även lite nytt från mitt favoritmärke när det kommer till träning utomhus Jack Wolfskin

9C873CE5-D42C-400B-B1B8-EDC250914C4E

8E0D2EC4-C1B7-43F3-8FB8-C2687138390D F904B0AB-E77F-4ABC-A212-F56DF46380EC 3FC668E8-D5C1-4572-AA87-779C35548AD9 5B2BA3E4-BA92-4F47-BE5F-CA3341503DDE 4DC1F5A4-3B9B-4BC4-814F-FA61B1C647F8 37CD1528-358B-4667-9C5E-6FC039E8FC26

Så nu är jag kittad från topp till tå och håller tummarna för att vi får vackert väder och strålande sol i Fjällbacka:)

One thought on “Träningsnyheter!

  1. Tänkte bara tacka för en så skön blogg och sen tipsa om Washologi och deras sporttvätt, den är grym och snäll mot naturen, win win liksom! :-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.