Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mot en slottshelg med massor av tankar!

Lördag och jag sitter med Kärleken i bilen påväg mot mysigt äventyr. Älskar att packa bilen och bege mig med honom och helgen till ära så har vi ju även våran goa lånehund med oss. Vi styr kosan mot Dalarna där vi skall checka in på Garpenbergs Slott ett dyng, jobb blandat med nöje faktiskt! Har sagt det förut och säger det igen, jag lever min dröm med roliga jobb och uppdrag:)

Som många andra så sträcksåg jag Dokumentären Living Neverland om Michael Jackson och den har berört mig rejält på många plan. Kan inte riktigt sluta tänka på hur den på ett läskigt sätt sugit tag i mig och drar mig tillbaka till ett mörker som jag själv har i min historia. Jag jobbar på ett separat inlägg om min reflektion och kommer självklart att lägga upp den såsnart den är klar.

Nu skall jag försöka släppa dessa tankar och njuta  av ett fint dygn på Slottet, bildbomb kommer under helgen. Vi hörs!

68F2BEA1-B438-4B46-935F-130F1AFBEE6C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.