Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Läskigt när bussen exploderade!

Blev rörd till tårar igår när Figaro kom hem! Med en panik i rösten och gråt i halsen försökte han berätta om vad han just hade upplevt. Tillsammans med Gert var dom påväg hem från Söndagens fotbollsmatch där Figaro för övrigt gjorde två mål och laget tog hem segern mot Vasalund med 6-0. Något som såklart kom i skymundan med vad som sedan hände. Då jag själv låg nerbäddad i förkylning så var Gert hygglig och skötte transporten till och från fotbollen och strax efter att dom passerat Klarabergstunnel så mötte dom bussen som några sekunder senare sprängdes och fattade eld. En tryckvåg av smällen gjorde att det dunkade till i bilen och självklart blev dom båda helt chockade. Terrordåd var tyvärr den första tanken som slog dom båda och i det läget så vet man ju inte vad nästa grej blir. Sjukt läskigt!!! 96FC4412-9CE6-437E-BF3C-581E4EA51F2C

Tack och lov så var det en ren och skär olycka där den mänskliga faktorn var orsaken. Bussföraren som nu vårdas för allvarliga brännskador råkade köra bussen in i en tunnel där höjden inte tillåter bussar och en gasbehållare på taket orsakade explosionen där bussen sekunder senare stod i lågor. Håller verkligen tummar och tår för att den stackars chauffören blir återställd. Man kan inte nog tänka tanken av tacksamhet över att både Gert & Figaro klarade sig helskinnade. Ännu en gång hade jag lyckan att få fortsätta vara lycklig och ha kvar mina nära och kära i livet💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons