Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Snygg hallmöbel finns det?

Herregud! Med ljus och lykta har jag och kärleken letat efter något snyggt att hänga kläder och skor på och jag undrar hur svårt det skall vara egentligen ? När vi kommer till soffor, stol och bord så finns det en uppsjö av alternativ men när vi kommer till hallen eller som i vårat fall ett kapprum så verkar utbudet tryta rejält.
IKEA i all ära men det måste väl finnas lite roligare design och kreativitet på marknaden ?
I rent syfte att hitta något nytt och spännande så besökte jag även FORMEX mässan i förra vecka och gissa vad? jag hittade ett enda skoställ som jag tyckte var ok snyggt, Thats it!
Bad i helgen min vänner Katarina & Sören på Kärrstegens Gård att börja tillverka snygga grejer till hallen, kommer bli succé då det tydligt finns ett stort hål i marknaden.

Hittade som sagt denna anordning ( I mässing) som jag gillade , dock leverans först under våren/sommaren.
ICdvufWsSm+ORA2SZ8sPTw

Men med hjälp av våran ”dyrsmakade” inredningsvän Catherine så hittade vi slutligen dessa galet snygga grejer.
Kostar istället hål i plånboken men nu är dom beställda :) Det blir alltså design Ulf Scherlin i svart och mässing i vårt nya kapprum. Bilder kommer så snart allt är på plats!

1C235CD9-ADC2-4E4F-824E-BA626D81FDE4
AD34A728-B040-4F42-AE08-7BEFA18BEB8C 5FF38771-E035-4F20-A28A-85C00633E809 FFC87F67-697C-42D0-A6BB-8B2DD95AC451 8273EF67-119E-4C7F-B659-D9C7F75E3096

Nästa lite för snyggt eller hur????
(Nu får man torka av skorna innan man ställer dom på plats:)

Vi hörs!

En reaktion på ”Snygg hallmöbel finns det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.