Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mer kunskap och äntligen är han här!

Idag kom han äntligen hem igen min goe lille kille Figaro. Vi har verkligen inte haft mycket tid ihop det senaste då det varit lyxkryssning och Fotbollscup för honom och jobb o utbildning för mig. Men nu har vi en hel skön vecka framför oss som vi skall förvalta på bästa sätt. Ikväll har vi haft rejält soffmys med grönsaker o dipp och kollat Idrottsgala där förövrigt min käre sambo Lasse är med några grabbar ikväll.F106FAFF-FC49-49DB-9F82-6B7AE550D5BF

Förmodar att dom har haft det toppen! När jag tittar på galan så slås jag såklart av en beundrar till alla våra fantastiska idrottsmän och kvinnor, vilka prestationer och vilka kämpar, alla på sitt sätt och inom sin genré:)

C31AEBB1-808B-4BBC-877E-3FC472DD81BF 574B2422-3FB1-4A97-AC7E-400663BBC36D

Jag och Figaro kom in på samtalet om prestation och teknik då han själv just är hemkommen från en mycket lyckad fotbollscup i Sundsvall. Jag själv har tillsammans med kärleken varit på en helgutbildning i löpteknik. Mycket lärorikt då vi verkligen fick lära oss hur viktig roll foten och våra tår har och hur man med enkla övningar kan öka rörligheten och  lära sig en god och energisnål löpteknik. Något som jag redan förmedlat till Figaro då han om någon bör ha en god löpteknik.  Han lirar fotboll fyra dagar i veckan och deras mål är höga. Då gäller det att inte dra på sig onödiga skador som man lätt kan förhindra vid god träning.

C692A083-C459-4AF9-A56C-E9EBA5064DCA 25C6F1AA-B8D2-4D2F-8CD2-3E6AC9284CCF 1576C3BB-6007-49C0-9EF5-8A6EC0CFE4CF 0B82A7CA-14BA-4350-93C5-D0412F54E092

Med massor av ny kunskap känner jag mig nu taggad till tänderna på att få köra igång  med löpningen igen. Så snälla is och vinter, Försvinn!!!!

Vi hörs!

2 reaktioner på ”Mer kunskap och äntligen är han här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.