Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Nytt år, nytt ledord! Vad blir ditt ?

Att summera året 2018 är fantastiskt!
Det har verkligen hänt så mycket roliga saker och jag är så laddad för ett nytt spännande år. Som alltid så går jag igenom mina tidigare nyårsinlägg och funderingar kring mina LEDORD, dels för att uppdatera mig själv om vart jag befann mig, men också för att se om jag lyckats hålla  mig till mitt ledord. Igår när jag läste mina tidigare inlägg så blev jag faktiskt rörd. Rörd över hur tiden förändras, över hur ovetande man faktiskt är om sin framtid (HÄR kan du läsa mitt tidigare inlägg).

Mina sista år har varit extremt händelserika med väldigt stora förändringar och jag kan inte säga annat än att jag är så tacksam för att det bor en modig liten människa i mig. Modig att våga kasta mig ut men också in i utmaningar och äventyr.
Mitt 2018 har gått i kärleken och resornastecken och jag fullkomligt älskar mitt! Jag har rest massor och fått uppleva otroligt mycket både privat och i mitt nya yrke som personlig tränare. Min kärlek till kärleken bara växer sig starkare för varje dag och aldrig någonsin har jag känt mig så  trygg och älskad som jag gör idag. Tillsammans bygger vi nu våran framtid och rundar av året genom att bli sambos, sälja min bostadsrätt i Enskede och satsa på ett lantställe i Skärgården.
Med en otrolig tur så kunde jag också runda av året genom att ge min son Kevin en riktigt bra start på sitt vuxenliv, en hyreslägenhet med förstahandskontrakt. Så killen har nu lyft sina vingar och flyttat hemifrån.
Figaros bor med mig och kärleken varannan vecka och han stormtrivs i vårt nya hem och lyckligt nog flyttade även hans skola till Gamla Stan vid årsskiftet. Min och Gerts relation är nu lugn och stabil och vi gör allt för att hjälpa och backa upp varandra. Detta året har han fått hjälpa mig ganska mycket då det varit mycket resor för mig och jag är verkligen så tacksam för detta.

Jag har klarat av att hålla det FOKUS som var mitt ledord förra året och genom det har jag blandannat lyckats bygga upp  en bra grund inom mitt nya yrke men även nått mina övriga mål för 2018.
Så jag välkomnar nu ett nytt spännande 2019 och mitt ledord för kommande året blir STRUKTUR.
Det är nämligen något som jag verkligen kommer att behöva inför det kommande 2019. Jag har redan idag en fullspäckad vår med resor, Betty Barclay och flera nya spännande projekt och för att få ihop det med min PT verksamhet och familj så krävs just STRUKTUR.
Så nu njuter jag av att pusta ut det gamla och ladda in det nya.

Lets ROCK 2019 and Happy New Year!!!!!

Har så mycket fint i mitt liv…….
fullsizeoutput_e6ce

Älskade killarna Figaro & KevinIMG_6426

Galet roligt eventuppdrag för Porsche Örebro…
fullsizeoutput_e547

Överraskat fina vänner med helikopter tur! ….Simon & Camillas bröllopspresent från Kärleken & mig
IMG_1717

Premiär träningsresa med mitt och Marias företag Fabulous & Strong
IMG_6048

Oförglömliga bröllops ögonblick!

fullsizeoutput_d4a0

Modell för Love ForeverIMG_4170IMG_4192

Underbart familjeliv…..
fullsizeoutput_e20d

Fantastisk resa med en av de bästa! när min fina vän Katarina åker med mig på träningsvecka med tidningen TARA & Amelia :)
fullsizeoutput_ecb8

Lycka när man hittat rätt i sitt yrke!
fullsizeoutput_e6f8

Resa i kärlekens tecken till Grekland och vackra Halkidiki när Connoisseur firar 20år….
fullsizeoutput_ea26

#Tacksamhet #kärlek #familj #vänner #levermindröm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.