Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Ro, Vila och Radioprat

Åhh vilken skön och välbehövligt rofylld helg jag har haft. Det blev nämligen en tur ut i skärgården där jag och kärleken bara har fått vilat upp oss. Något vi båda behövde på många sätt….
Den hösten är extremt fullbokat och i nästa vecka så drar vi båda iväg på nästa resa. Jag tar flyget till Madeira där det nalkas en vecka träningsresa med tidningen TARA & Amelia och Lasse tar flyget till Hong Kong för jobb. Under en vecka skall vi befinna oss ett halvt jordklot ifrån varandra, usch!!!!
Jag ogillar nämligen att vara så långt ifrån min kärlek även om vi båda är iväg på roliga saker. Men det är väl det som kallas KÄRLEK 🙂
7641D4E0-20CF-4308-BB78-DDE47E001C81

Efter en helg med natur & djur så är vi laddade för ännu en fullspäckad vecka……6E8AE3D2-8385-4002-8781-864A0DF6323F

Veckan fick en något annorlunda start då RADIO PRIME ringde för en intervju, vi talade om träning med fokus kvinnor 40+ och vi pratade om ämnet träningsresor som blir allt mer populärt.
Första avsnittet kommer att sändas 14 Nov och det andra kommer ut den 21 Nov.
Självklart kommer jag att lägga upp länkar så att du kan få tadel av programmet. Det kommer även att finnas tillgängligt HÄR under programpunkten HÄLSOBOOSTEN.
Marie som du ser i bild nedan är programledare, utbildad PT och kostrådgivare och kommer att medverka under våran träningshelg i Fjällbacka till våren 2019. Det skall bli så roligt att få jobba ihop med detta energiknippe och redan idag har vi flera som har anmält sig till denna fullspäckade träningshelg.

B49C5C1A-F63F-44A7-8C2C-F5A0998A9E5C

Längtan är otrolig och på avstånd har jag följt min goe lille kille Figaro som firat höstlovet på Mallorca, jösses vad roligt dom haft det! Fotboll och bus dagarna i ända och idag kommer han äntligen hem.
Så ikväll blir det till att åka ut till Arlanda för att möta upp familjen Almerings som han spenderat veckan hos… Skall bli underbart att få krama om Kungen Figaro, jag längtar verkligen galet!!!!

26D1F078-55E3-4017-B419-0C3A11E990CD

Fullt ös medvetslös……HA HA!!!!
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.