Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ett alltid lika svårt farväl!

Jag tror aldrig att jag kommer att vänja mig vid att säga hejdå och ta farväl av mina barn. Det är nämligen alltid lika svårt känslomässigt !!!! Igår var det dax att ännu en gång stå där blödig med glansiga ögon och vinka! Vet att han kommer att få ett grymt höstlov på Mallorca men det är just det där att ta farväl som är så sjukt jobbigt.

Blir alltid rädd att vi aldrig mer skall ses….. Separationsångest när den är som störst helt enkelt.

Men som sagt! Jag vet att han kommer att få en grym vecka med vännen Beppe och hans goa föräldrar, som förövrigt blivit som Figaros extra föräldrar då killarna umgås så mycket. Det har också blivit en tradition att dessa två firar sina lov tillsammans och det känns såklart fantastiskt att han får åka med dem år efter år.

Så summan och kardemumman är tacksamhet och ett blödigt mammahjärtat

Njut av ditt lov min älskade son;)

745D4F23-E746-410F-A8BC-EAA325B0E52D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.