Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Framgång skall firas!

Det är mycket jantelag i vårt avlånga land och i mångt och mycket så finns det en avundsjuka för människor som lyckas i livet. Jag tillhör tack o lov inte personen som är avundsjuk utan snarare till den personen som har och visar glädje för människor som lyckas. När det kommer till att lyckas i sitt arbete så vet jag att till 90% så ligger det väldigt mycket hårt slit bakom och för att nå sitt mål så får man välja bort saker. Ibland kan det vara att man får tacka nej, till och med till familjen och de vänner man gärna skulle vilja umgås med istället för att arbeta.
Men hårt slit och en vilja av stål brukar löna sig. Att fira framgångarna tror jag är viktigt, stora eller små spelar egentligen ingen roll. Men man skall inte glömma att fira!!! Det är nämligen lätt att bli fartblind och bara rusa mot nästa mål, utan att ha firat målet man egentligen hade från början.
Så kom ihåg att all ”FRAMGÅNG SKALL FIRAS”

Påtal om att fira så var jag på ett rejält firande igår då tidningen Connoisseur firade sin 20 år. Du som följer mig här på bloggen vet att jag tillbringade hela förra helgen i lyx i Grekland och blandannat firade vi  just Connoisseur 20 år med en gala middag. På den resan var vi 37 personer, men igår var vi över 350 gäster som skämdes bort rejält med bubbel & snittar( obs, jag drack vatten:) i Stockholms Auktionsverkets vackra lokaler. Susanne Ytterskog är grundare och VD för Connoisseurmagazine och det är verkligen hatten av för denna enastående kvinna. Med en enorm ödmjukhet & målmedvetenhet har hon tagit denna tidning till från början oanade höjder och genom de över 700 event som Connoisseur O CO  har gjord genom åren så har tidningen en fantastisk renommé. Tidningen ges idag ut endast till de personer som har en årsinkomst på över 1,9 miljoner kronor.

Me and my love 🙂
IMG_6915 IMG_6903390D996A-95B0-4CC5-A649-E05BD4B45D42

Det bjöds generöst på både fin fin Cavias & ChampagneIMG_6908

Mötte flera goda vänner i vimlet
Blandannat Cecilia Ljung och hennes JockeIMG_6896

AE15FD0C-D5E8-4CF2-9FBF-CDF83AAE5EB181D2D620-1070-400B-BF8B-B9DEB6BCF11F CB7C3789-D52D-4008-9C82-BF72D222C79A

Hasse & Anna ShimodaCAC4B177-B103-469F-AC10-66C296170AE7

Per Taube gratulerar och sade några väl valda ord till Susanne Ytterskog IMG_6895

Michael Bindefeldt stod för kvällens inbjudan och som alltid så är det mycket fotograferingar. IMG_6894

Vännen Åza Brennander hade tagit sig hela vägen från Växsjö för att fira, här tillsammans med sin Tobias.
IMG_6880

Jättetrevligt med lite glamour mitt i veckan. För min del blev det dock en tidig kväll hem i säng då PT kunder och egenträning stod på morgondagens schema. Min träning känns väldigt bra nu och snart bär det ju av igen på nästa träningsresa. Gäller ju att toppa formen inför 13-20 Nov då jag åker med tidningen TARA & Amelia till Madeira. Finns ett fåtal platser kvar om du är sugen på att åka med.

Vi Hörs!

En reaktion på ”Framgång skall firas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.