Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Recept! Smoothie med plommon

En en bra start på veckans sista dag blev det med denna goda Smoothie som innehåller plommon. Träden fullständigt dignar av dessa godingar nu och det är nästan svårt att veta vad man skall göra med dem( man kan ju inte äta plommonkaka varje dag;) Jag  bjuder därför på ett riktigt gott recept på morgonens drink för 2 pers.

1 Banan, 7-8 plommon, 1 äpple, kanel och Havremjölk.

Kärna ur plommon och mixa allt i en blender/Mixer, SÅ GOTT!!!!

E75DDF80-924F-4222-B4D6-F720BBF34B7E 8E3B71BE-C724-4B44-A38F-930FC5BA7FB0

Med denna i magen så åker ”Kärleken ” på möte i London och jag inväntar Figaro o Gert då jag skall ta lille F  till tandläkaren idag. Det är Gerts vecka men då han sänder radio idag så hoppar jag såklart in och hjälper till;)  För övrigt så har jag en ganska soft Fredag med lite kontorsfix hemma och ett möte på stan.

Happy Friday helt enkelt☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.