Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Supergoda äppelchips!

Fokus denna helgen har såklart varit Valet som på sitt sätt varit helt Galet! Jag kan verkligen inte dra mig till minnes att hysterin kring valkampanjen någonsin varit så stor och omtalad som just detta året. Till och med Figaro 11 år pratar politik och har haft mycket frågor om vad jag och vi andra i familjen skall rösta på.
Jag skall erkänna att jag tyckt det varit svårt stundtals då jag anser att ALLA partier faktiskt har något bra att komma med. Det var verkligen en rafflande valvaka som mynnande ut i en stor ovisshet, vad händer nu ?
Ja vi får väl helt enkelt avvakta ännu ett tag innan vi får besked om vem el vilka det blir som skall styra vårt land.
Men om jag bortser från valet en stund så har helgen även bjudit på ÄPPLEN i mängder och en trevlig kräftskiva ( det sistnämnda återkommer jag med i ett senare inlägg).
I nästan varje trädgård hänger nämligen rekordskörd av äpplen och musterierna runt om i vårt avlånga land jobbar på högvarv och har långa väntetider. Så vad gör vi då med våra äpplen ?

Då jag själv inte äger något äppelträd så fick jag förmånen att plocka obegränsat hos min svägerska. Vet också att många husägare idag även ställer ut korgar på gatorna för att bli av med dessa godingar…Så vill du ha äpplen gratis så kika in i Facebookgruppen över ditt område.

1A2D40D7-E9F2-4DE2-811A-40F13E43AC85 D689807C-90BA-47BA-B68D-354F9E3AF0E0 B2D35A37-6DBC-4D1B-89A8-CFA506BFE191

Jag tog min kära son Kevin till hjälp och det skalades, bakades och fixades med äpplen i flera timmar. Slutresultatet blev en stor kastrull med Äppelkräm, då mina killar älskar detta, det blev två stora äppelpajer och flera plåtar med äppelchips.
Om du INTE ätit torkade äpplen förut så måste du testa detta, SÅ GOTT, ENKELT och NYTTIGT!
Perfekt snacks att ha på bordet om du blir lite sugen på ngt sött.

Skala & Skiva äpplen 3-4 mm
Lägg på bakplåtspapper
Ugn 80 grader i ca 3-5 timmar (öppna gärna ugnslucka ibland för att släppa ut fukten)
KLART!!!!

83E9FB5F-5FDD-4916-8DC0-5009DF3DFF78

071D80A9-93A6-4F39-89BD-8EB97585211D

Så två goa killar, äppelpaj och Valvaka fick avsluta denna fina helg:)

2 reaktioner på ”Supergoda äppelchips!

    1. Tack Ann för den fina kommentaren. Vårt hem är inrett tillsammans med min väninna som är inredare och vi är så nöjda med resultatet då hon verkligen har fångat min och Lasses stil;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons