Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Frihet på olika sätt!

Tror ju  ibland att jag är så jäkla bra, men ACK vad jag bedrog mig! Idag blev det ett bakslag som jag inte riktigt hade räknat med…..
Du som följer mig här på bloggen vet säkert att jag lyckades dra på mig ett ryggskott i förra vecka, så jäkla onödigt om jag får säga det själv. Första gången jag någonsin fick ryggskott var förra året vid nästa exakt samma tid ( dock 5 dagar innan jag skulle bestiga Kebnekaise).
Den gången gick jag omgående till en naprapat då jag verkligen inte ville äventyra min bergsbestigning. Men denna gången tänkte jag tokigt nog att jag skulle kunna hjälpa mig själv på något sätt ? Vet ju bra själv och har dessutom många bra övningar för en ond rygg ( men kanske INTE en låst rygg:)

Efter dagens smärtsamma Powerwalk fick jag nog och ringde Rehabkliniken ( som jag snart har klippkort hos) och med en jäkla tur så lyckades jag få en tid inom 20 min.
77EE03FF-4180-4763-86D8-4AF77AD613AC
Kastade mig på första bästa T bana till Odenplan och hann precis i tid. Det är en märklig känsla att vänta på att bli av med smärta, genom att behöva utså smärta. Jag menar att vetskapen om vad som händer inne hos en Naprapat när man kommer med ryggskott, den känslan är inte så skön. Dock vet man att man till 99% känner sig bättre när man går därifrån, än man gjorde när man gick dit.
Så även idag! Efter några knäckande av både rygg och min tokiga nacke, akupunktur och massage så gick jag på lättare ben därifrån. Tack säger jag till Naprapat Kliniken som alltid fixar och trixar för att lösa tider omgående:) Ni är ju bara bäst!

86E7DFF2-37DF-4026-88E1-B2F3D2C2345D

Så med en rörligare kropp utan massa smärta traskade jag hem för att fortsätta min arbetsdag. Det finns en stor frihet med att vara egen företagare och det är att jag själv kan välja varifrån jag vill jobba. Dagens teknik gör det verkligen möjligt att ha kontor var man än är. Så ibland blir kontoret på något trevligt fik, vid vattnet i solen eller bara i hemmets vrå till lite skön musik.
För mig är detta verkligen frihet i allra högsta grad!

9BA215A0-C3D8-40F0-B8D5-428C60FDC5D4

Mitt liv som personlig tränare innebär också att jag 3- 4 dagar i veckan har PT klienter inbokade och då är jag ute på fältet och jobbar. Mycket av min personliga träning utförs i Enskede där jag har många av mina klienter och dessutom hyr en källare. Men jag är också en personlig tränare till den servicegraden att jag har möjlighet att utföra träningen utomhus i min klients närområde alt att jag hämtar min kund och åker till dagens träningsplats.

Idag är det Fredag och det är ganska sällan som jag bokar in PT kunder dessa dagar. Gillar att kunna avrunda Fredagen lite tidigare för att helgen skall bli lite längre….. Ännu en Frihet som jag har som egen företagare. Jag jobbar hellre hårdare under veckan för att kunna njuta av familj och vänner när helgen kommer.
Ikväll blir det firande av en go vän som fyllde år igår…..
Vi skall ses på en restaurang i stan och hylla ”Läckerbiten  Camilla Läckberg ”
En sann go vän som kom in i mitt liv för 11 år sedan och som jag är oerhört tacksam för att fått lära känna.

5C2FB306-E5BB-426A-875F-E9BD9813F655

Happy Friday :)

En reaktion på ”Frihet på olika sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.