Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

100 enkla Smoothierecept

DF0F65A2-81E4-45F9-93CB-FD405D9C984E

Jag är verkligen galet förtjust i smoothies på morgonen. Kanske beror det på att jag för det mesta har en ganska dålig aptit på morgonen och att en smoothie då är ganska lätt att få ner. Dessutom finns det flera riktigt enkla, goda och nyttiga recept. Till min glädje hittade jag även en kanonbra bok i ämnet som verkligen ger mig inspiration. Boken köpte jag på Lagerhouse för en billig peng och det finns över 100 enkla smoothierecept.

Min drink idag innehåller:

Färsk Spenat, fryst Mango, apelsin, banan, lite färskriven ingefära och havremjölk.

Mättande och gott! Efter denna drink, en kaffe och två kokta ägg blir det en Powerwalk runt Skeppsholmen innan dagens arbete sätter igång.

Ha en fin dag!

2 reaktioner på ”100 enkla Smoothierecept

  1. hej från en gammal tant , jag älskar din blogg o är så glad att du funnit kärleken igen
    tyvärr trodde jag detsamma efter att ha varit skild från mina barn pappa i många år men tyvärr ännu ett svek så ännu en flytt på gång
    älskar din blogg som jag läser varje dag Kram Anna Stina

    1. Tack för din fina kommentar ang bloggen 😉 Men verkligen tråkigt att höra att du blivit sviken. Hoppas allt går bra med din flytt och att du hittar rätt. Styrkekramar T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.