Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Hur lycklig kan man vara?

Alltså hur härligt kan livet vara? Jag går nämligen i ett lyckorus och är så tacksam för livet. Så mycket fantastiska saker har hänt och händer i mitt liv och gårdagens händelse gör ju inte tillvaron sämre direkt….. 😉 Att även ha lyckan att ha fina vänner och kollegor som glädjs åt andra, lyfter, peppar och uppskattar är verkligen fantastiskt. Började nästa gråta idag när jag kom till jobbet och fick denna fina överaskning. Tack underbara Bodil ” Bottan” för att jag har fått äran att kampera med dig på Betty Barclay dessa år. Du är en oerhört rolig och fin person 😉

Denna goding skall jag och kärleken njuta av inom kort.

60A57D80-840C-42E9-81BF-4020F783358F

Efter en dag i modebranschen och insäljning av Betty Barclays kollektion så avrundar jag dagen med en galet skön Powerwalk. Stockholm är så  vackert och det är extra livfullt just nu då det är Kulturdagarna.

20F42E19-75BD-45CA-B346-714922CCDA65

Väl hemma så är det förberedelser för morgondagen som gäller. Jag har startat kriget mot mina semesterkilon så kosten är nu strikt. Detta kräver att man planerar sina måltider ordentligt. Just under mina mässdagar så är det oerhört lätt att det slinker ner en sötsak om jag inte har med mig andra alternativ. Så i min väska finns det numera alltid två kokta ägg och en liten påse med mandlar el andra nötter. Perfekt att stoppa i sig när suget o hungern sätter fart.

Vi hörs! T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons