Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Ibland har man TUR!!!!

Lyckans dag, Ibland har man verkligen TUR!!! Efter inställda flyg fick vi ju plats på standbylistan med väldigt dåliga odds .Det är semestertider så vi hade väldigt lite hopp när vi igår kväll återvände till Skavsta flygplats.

Kärleken fanns som alltid vid vår sida och gjorde allt för att väntan skulle bli så lindrig som möjligt, han och Figaro gick igenom flera fartfyllda rallyfilmer. Undertiden försökte jag komma på en plan B. Vad gör jag om vi INTE kommer med planet? Vad skall vi då hitta på ? Jag hade kollat efter nya resmål men dels så var dom sjukt dyra samt så är tiden begränsad då vi måste vara tillbaka till midsommar.

1F7E6B9D-6E2F-49D6-A30A-DFF22ADCCD44

Lyckans ansikte när vi hade TUR!!!! Vi kom med…. Någon annans otur blev våran tur. Två personer dök inte upp på flighten och vi fick åka med Jippi!!!!! 7C752360-3F94-44A9-A9ED-5C09C114BA5A

Lyckliga & Glada efter många om och men så lyfte vi mot varmare breddgrader och 5 dagars semester.581EFD64-EA18-4FAD-9890-AF6E91FED718 EB83DA82-2D9A-4E0E-BBD6-BE5F9745C8DE 68D753A3-6714-44F3-8E7F-9F62547312F5 CA5D3ECE-08A9-45C8-B0D6-E2FD64E4C1F2 CC3ECA1C-444F-43FB-91FC-5F3A93B200B5

Denna resan skall vi tillägna varandra och vi har utmanat varandra i bokläsning. Figaros väl utvalda bok heter ”Sjörök ” och är skriven av Viveca Steen och hennes dotter. Min efterlängtade bok är skriven av vännen Anki Edvinsson och heter ” Lust att döda”

Vi har kommit överens om att dessa dagar skall blir minimala med telefonkontakt. Det är bok, spel, skönt umgänge som står på agendan.

Nu skall jag och min älskade son upptäcka Nerja.

Vi hörs!!!!☀️

En reaktion på ”Ibland har man TUR!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons