Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Havregrynsgröt & Jordgubbar

Vilken härlig morgon! Solen skiner även idag och det är Fredag…. Helt klart bästa dagen på veckan även om just denna Fredagen är helt fullspäckad med aktiviteter. Det är dock roliga saker så jag skall verkligen inte klaga;)

Kommer börja med att uträtta div ärenden innan det bär av till Steninge Slott för den traditionella motordagen anordnad av Connoisseur. Dom brukar ladda upp med värsta lyxbilarna så det kommer nog att drömmas och dreglas en heldel. Kommer bjuda på massor av bilder från detta under morgondagen. Min och Kärlekens Fredagskväll kommer att avslutas med middag i goda vänners lag. Medans Figaros är på kompiskalas där dom skall Lana ikväll. Skall Blir spännande att se vilken pigg o glad kille jag får hem imorgon?!

En hektisk dag kräver en stabil början så för mig och Figaro blev det grötfrukost. Då står vi oss ordentligt och behöver inte äta på många timmar.  Nu är tiden för jordgubbar här och jag är verkligen galet förtjust i dessa röda godsaker så dom fick bli toppingen på morgonens gröt tillsammans med en tesked sockerfri äppelmos.

F3D48125-CA6E-4BFE-9001-93243EF06078

Önskar Dig en riktigt fin Fredag☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.