Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Ny träningsresa i sikte! Något att se framemot…….

Sol även i Höst ? Följ med Fabulous & Strong 45+  till Nerja i Spanien och boosta dig inför höstmörkret .

Den 16 – 21 Juni så åker jag till NERJA för att reka och planera höstens TRÄNINGSRESA 14-20 Oktober.

Fabulous & Strong 45+ är resan för dig över 45 som gillar träning, hälsa, skönhet och det goda i livet.  Träningsinspiratörer är jag Tanja Fylking & min kollega Maria Wigbrant.
Vi tar dig med på en vecka fylld av rolig och funktionell träning som stärker din kropp. Veckan bjuder på en härlig mix av aktiviteter som powerwalk, lättare löpning, cirkelträning, tabata, funktionell styrketräning, rörlighet, avslappning och nyheten ” Pumpa Rumpa”. Vi kommer även njuta av god mat & härliga skratt.

Preliminärt Program för en dag.

07.00   Powerwalk/ lätt löpning
08.00   Frukost
11.00   Pumpa Rumpa / Absolution / Funktionell Styrka
12.00   Lunch
13:00   Ledig tid
15.00   Cirkelträning / Tabata
16.00   Slow Motion / Yoga / Andning / Avslappning
18.00   Mingel / Föreläsning
19.30   Middag

Det finns endast 15 platser på denna resan så boka Din plats redan idag.

HÄR kan du läsa mer om Nerja, träningsupplägg, priser mm

Hoppas vi ses 🙂

strofabx_cbmg5x

Förstår såklart att det kan verka svårt att tänka på resa till solen just nu. Vädret som vi haft i Maj har ju varit helt magiskt och det verkar ju fortsätta i samma härliga anda ett bra tag till.
För mig som ÄLSKAR solen och värmen och är konstant frusen så är ju detta helt fantastisk.
Men jag skall erkänna en bisarr sak! Jag sover fortfarande med mina raggsockor på, något som min Kärlek nog tycker är lite skruvat ….? Ha ha

3519C2E1-AE98-40B9-92B7-49DBABCEB2DF

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.