Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Tacksam över männen i mitt liv…

Veckan går mot sitt slut men för min del är det fullt ståhej med jobb ända tills imorgon eftermiddag.

Denna Fredag drog igång extra tidig med ett besök på Vårdcentralen. Det var lille Figaro som skulle lämna lite blod då han varit trött och lite halvkrasslig en längre tid. Det är egentligen inte min mammavecka men då Gert skulle till Radion och köra sin sedvanliga Fredagsfräckis så ställde jag självklart upp. Skulle verkligen vilja poängtera att jag är så glad över hur bra relation vi har idag Jag & Gert. Det finns få lyckliga skilsmässor och våran har inte på något sätt varit helt okomplicerad. Men vi har nog båda haft målet att kunna ha en bra relation där vi hjälper varandra och där vi faktiskt kan se och känna glädjen i att vara tillsammans. Allt har såklart tagit sin lilla tid men såhär två år senare så känns det som vi har landat otroligt bra.

Många undrar säkert hur relationen mellan Gert o Lasse är? Kan tyvärr inte bjuda på något drama här heller då dessa män redan från tidigt stadium varit så coola med varandra. Fast det ibland varit könslomässigt tufft så har dom ALLTID behandlat varandra med respekt. Jag är verkligen så tacksam för att få ha dessa män i mitt liv, båda två på var sitt sätt.

F5A1EA90-23C2-4A12-B619-682A1CDB1D2A

Höromdagen var jag även på återbesök hos Johanna på Eyelash Design, det var läge att kolla av mina ögonbryn och fylla på de ställen som hade tappat lite färg. Jag är så nöjd då jag äntligen fått lite kataktär i mina ögonbryn, som med åldern blivit väldigt tunna och ojämna. Metoden som Johanna använder heter 3D och är en typ av light tatuering där hon skär små snitt( som ser ut som hårsstrån). När vi gjorde min första behandling för några månader sedan så hade jag lite eksem/ könslig hud, därav att färgen släppte något. Men efter mitt återbesök så är nu ordningen återställd. Tack Johanna! Du är verkligen grym;)

776C2759-9CA2-4F2C-BEC6-32FBD482798F01CA15B2-B0DF-4E89-99A2-ED42836C3593

Denna Soliga Fredag kommer jag att tillbringa dels i Hammarbybacken då jag har träning med klienter där samt så passar jag nog på att köra ett eget pass. Jag har ju en slags kärlek till denna djävulsbacke;)

Ikväll gästspelar jag ombord på båten MS Molly ( vilket jag gör ibland) och skall då tillsammans med blandannat fd Nobelkocken Johnny Johansson se till att våra 30 gäster får en oförglömlig kväll. Det kommer garanterat bli en magisk båttur i Mälaren ☀️

54E100D2-F345-44F2-B54B-E24D6D2CDC1B

Happy Friday☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.