Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Coola Killar!

Sitter nu på tåget till Nyköping och håller tummarna extra hårt för två killar idag. Var och en tävlar i din egen genre. Kärleken ” Lasse” kör idag Viola Rallyt i Flen och det är en liten uppvärmning inför Midnattssolsrallyt i slutet på Juni och vännen Simon Sköld går ikväll sin MMA match @superiorchallenge .

Då jag ännu inte lärt mig konsten att klona mig så laddar jag och Figaro för att vara hejjarklack i rallyskogen. Till @simonskold säger jag stort lycka till💪 och till älsklingen säger jag KÖR så det ryker 🏎💨#violaracing #rallysweden #rally #mma #2C3E936C-04A4-426B-B98E-078AEDB1CBA60EFAA4A5-1BDE-44DA-BEE8-95CF05B3C1FB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons