Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vi har blivit med hund!

Det har hänt så fantastiskt mycket roliga saker denna helgen att jag inte hunnit berätta om vårt  tillfälliga tillskott i familjen. Skall vara ärlig och berätta att väntan och längtan har varit lång efter denna håriga goding.

5EECF652-9EAB-4C7B-B67F-508FE21FB15E

Det var redan i höstas som jag fick frågan om att vara hundvakt i Maj kommande år. Jag vi snackar god framförhållning som sig bör när man har djur. Jag har ju själv varit hundägare en gång i tiden och människor som kan ställa upp 1-2 veckor växer inte på trän. För min och Kärlekens del kändes det både självklart och roligt att ställa upp för våra vänner och dom löper nu risk att få ha fortsatt delad vårdnad om denna underbare kille vid namn”  KAKSI” som betyder två på Finska. E1CF2398-DD95-48CB-A92A-01E8CA74F299 FFD30FEE-8F1D-4397-B33E-BA1650BCB2AE DECFA5BD-9D8D-4C46-A716-2A1D79EE973A

Kaksi är av rasen kromfohrländer och denna är ursprungligen från Tyskland. Han är medelstor och tillhör kategorin sällskapshund, vilken jag absolut kan instämma med att det stämmer. Karaktären är fantastisk! Pigg, glad, alert, sällskaplig, lättlärd, lekfull och med ett otroligt fint temperament. En trogen vän som gärna håller sig vid din sida. Kan säga att mina barn, kärleken och jag själv fått en ny favorit ras. Om vi någongång skall bli hundägare igen så är det denna rasen vi kommer att välja. Vad som också är roligt är att dom inte är speciellt vanliga. Vilket gör att man får många glada komplimanger och förfrågningar när man traskar runt på stan( bör kanske tillägga att komplimangerna och förfrågningar är hundrelaterade 😉

En stolt Figaro spatserade längs Stockholms gator i helgen. F975CAB5-C716-482F-BA07-93351FD27B05

Och idag fick Kaksi följa med mig på jobb!!! Jag har ju världens bästa arbete där jag vid fint väder får vara ute i solen och träna mina PT klienter.

7FE77C94-940E-41E9-9161-14B8AB98582D F0C15163-C9C5-408D-842D-7FC3516248D5

Mellan kunderna fanns det gott om tid för lek och bus på det stora fältet i Skarpnäck. Det händer något underligt med hundar som släpps på stora ytor, dom blir liksom  lite tokiga av glädje! Svårt att fånga på bild tyvärr så jag bjuder på bild på en mer stillsam kille istället.

Jag njuter fullständigt av att få ha detta energiknippe vid min sida och det är inte utan att det kommer att kännas lite trist när dessa 11 dagar är över. Samtidigt så är det ju det mest ultimata att kunna få ha hund ibland. Både jag och kärleken älskar ju att resa, vilket vi gör mycket!! Så nu skall jag verkligen njuta av dessa dagar som är kvar.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.