Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Älskar att överraska!

Han är verkligen så tacksam att överraska min kära Lasse!
Igår blev han 60 år och detta firade vi med en dag på tu man hand. Egentligen hade vi båda en fullspäckad arbetsdag som i sista stunden blev ändrad till en dag utan planer.
Jag väckte darlingen med kaffe på sängen och en bukett blommor, på Kortet löd” Grattis KÄRLEKEN på din dag!
Tillsammans skall vi göra många resor genom livet men min present till Dig idag är en specifik resa till Thailand”
Anledningen till att jag valde Thailand är att Lasse inte varit där och att jag själv är väldigt förtjust i Thailand efter att varit där 6-7 gånger.
Jag har även en tanke på att vi skall kombinera denna resan både med träning och lata dagar, något som vi båda uppskattar. Kan säga att jag LÄNGTAR redan!

Efter min lilla uppvakning på sängkanten så tog jag ett snabbt beslut om att börja dagen med att bjuda min Kärlek på Lyxfrukost på Grand Hotel, vi bor ju bara ett stenkast därifrån.
Så sagt och gjort! Vi slängde på oss lite finare kläder och strosade över till Grand Hotel där en GRANDE frukost med Champagne väntade:)
Här satt vi sedan i timmar och njöt av alla godsaker och pratade, vi är verkligen världsmästare på att njuta och jag mådde såklart extra bra när jag såg hur nöjd han var min kärlek.

8B48ED66-93DA-47EF-91CA-DA7836D69EC2 050D6539-8F6E-433A-BD19-341C6E374B99 9CC0106D-941E-4167-BB2E-1E3464CE0C57 66EC0C3E-A41D-4090-ADC7-3B1E3A324D2C F5F2B7F4-2818-4F57-81D4-D360C1CC39FB
BE98F3FE-4D54-44FE-9922-DB85D95A34A6

Efter timmar på Grand strosade vi över till Södermalm där en go och glad Figaro väntrade på oss.
Han ville så gärna fira Lasse på sin dag och detta gjorde vi men en fika på Waynes Coffee på Götgatsbacken.

Vi blev storkunder på Grand Hotel denna dag då vi även hade bokat in kvällens middag på Verandan.
Här njöt vi av en trerätters middag med gott i glasen och timmarna fullkomligt sprang fram. Jag är lite förundrad över att jag aldrig tröttnar på att umgås med denna mannen, vi har verkligen så mycket att prata om hela tiden och stormtrivs i varandras sällskap.

1434E7FE-CAB3-4B20-ADA8-A27DC212258B EC271197-68F5-4BFA-BB62-8A67EAA116C1

Genom en stillsam Stockholms natt strosades det sedan hem.
Vi tackade varandra för en otroligt fin och minnesrik dag och framförallt kväll. Nöjda över att vi tog den med lugn och ro då den stora festen går av stapeln den 14 April.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.