Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

På höga klackar!

Söndag kväll och en riktigt rolig helg börjar nu gå mot sitt slut. Den har gått i härligt umgänge och shoppingenstecken. Jag har länge gått och trånat efter ett par höga klackar från märket STINAA J och i lördags blev jag lycklig ägare till mitt absolut första par.
Dessa skor är väldigt speciella då dom är framtagna tillsammans med vännen Peter Hedström som har 30 år som ortoped i ryggen. Så nu tjejer!  är det slut på onda fötter i samband med höga skor.
STINAA J ´s popup store finns blandannat på NK så jag kan varmt rekommendera dig att gå in och testa dem. HÄR kan du läsa mer om hantverket kring dessa magiska skor som väl är värt sitt pris.

Som första par valde jag ett par klassiska svarta modell Elsa och med 8 cm klack. Men jag vet redan idag vilka som blir mina nästa par, hittade nämligen ett par ormskinnsmönstrade som jag också blev väldigt kär i.

AE38628E-17CC-41E4-995E-8B70E434F6F1
6FDB63AD-3DD2-4F7B-B388-90F18D10A796

2-11

En ny skarf inhandlades också och invigdes på Lördagskvällen då vi var bortbjudna på Middag.
C3D60AA7-651D-44FF-B291-0AE8B264D074

Så med denna goa helg i bagaget så känner jag mig redo för en ny spännande vecka :)
”Bring it on”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.