Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Med risk för tillökning!

Det finns vissa saker som man bara INTE skall göra! En sådan sak är att titta på en hundvalp….

Efter att fått fajtas med snön för att få fram min bil så sladdade jag iväg mot dagens möte i Saltsjöbaden. När jag knappt fick stopp på bilen (trots låg fart) vid  första rondellen i Enskede så inser jag hur attans halt det var på vägen. Fick nästa lite panik men insåg omgående att min resa till mitt möte fick gå i snigelfart….Ingen stress här inte!
Häpnas över de bilar som fullkomligt swishar fram i detta väglag. Jag kalla dom idioter och självmordskandidater, då det är sjukt hur man vågar riskera både sitt eget och andras liv för att köra med plattan i mattan trots att väglaget är snökaos. Själv hade jag nästa dåligt samvete för att jag ens gav mig ut på vägen trots alla varningar i radio och Tv.
EB10D46E-A7FD-4091-926B-FBE92E201A8E 34A3FA45-9F5E-472A-9A80-8806DCB19676

Men resan var definitivt mödan värd! Efter timmars möte ang ett nya projekt( som jag berättar mer om senare) så stannande jag till hos vännen Marie Herrey. Hon och Richard har ju blivit med liten…..Och med betoning på liten!
Herregud!!! Tror inte jag sett någon så söt liten hundvalp tidigare….. Det är en blandningen av blandannat Maltes och hennes namn är INKA. Tur att det var – 10 grader och snöstorm ute, annars hade det funnits risk för att hon hade smugglats med hem. Men just i detta väder är jag väldigt glad att jag INTE har hund.
Min kära hund vid namn LASSE blev 14 år och lämnade oss för tre år sedan, jag vet verkligen vad det är att ha hund i ALLA väder.
3571A712-498E-469C-A2E4-6879A66BA0CB F4905E3A-5824-4F81-99C0-0B85D6A625A3 7716C655-4AE0-4FF4-8BCA-A0987FB231DC
Men det är inte utan att man blir lite KÄR i varjefall :)
Och att man med glädje ser tillbaka på de fantastiska åren som jag hade med min fyrfotade ”Lasse”.
IMG_6164 IMG_6166

För tre år sedan lämnade denna trogna hund min sida av ålderdom och en nya Lasse kom in i mitt liv.
Mannen som sedan skulle visa sig bli min partner och stora kärlek.
Ännu en gång kan jag säga att det finns inget ont som inte har något gott med sig.

Vi Hörs!

2 reaktioner på ”Med risk för tillökning!

  1. Mysig valp!
    Men, det där med att inget ont som inte har ngt gott med sig? Vad har din gamla fina hunds död med nya Lasse att göra?

    1. Hej Marie,
      Menade mer som så att när jag förlorade en fantastisk Lasse så kom det en annan Lasse in i mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons