Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

En bättre helg på många sätt!

Klockan är över lunchtid och jag har just ätit frukost eller rättare sagt brunch. Vi har verkligen slappat denna morgonen jag och kärleken. Underbart att få göra det ibland och inte ha några planer… Det är väl just därför vi kallar de barnfria veckorna för tonårsveckor;)

Veckan som var avrundade jag på bästa sätt med ett gäng sköna vänner. Vi träffades på AW på trevliga hotellet Haymarket där vi myste i timmar med härligt prat. Ämnena avlöste varandra och på bara några timmar så hade vi avverkat många djupa diskussioner. En av dessa var Otrohet och mer om detta kommer i morgondagens inlägg där jag skall dela med mig av mina Tankar och erfarenheter.

4BE83D6A-1F94-4AA1-8CAF-C9B3FC866B09 C20C78F9-88B0-4638-AFC4-4E0BE8DF432F

Lördagen tillbringade jag strosandes på stan. Först några timmar med väninnan Lotta som jag inte träffat på länge och sedan med min Kärlek som mötte upp oss för lunch på stan. En Dag full av njutning med shopping, god mat och massor av prat. När vi vinkat hejdå till Lotta som skulle vidare på middag så strosade vi in på NK där kärleken överaskade med en försenad Alla Hjärtans Dag present. Han är verkligen överraskningens man på många sätt💕

Kvällen avrundade vi med Biofilmen Fifth Shades Freed och sedan gick vi hem till Gamla Stan där vi myste ner oss med levande ljus, gott vin och prat i timmar. Gud vad jag älskar att tillbringa tiden med denna mannen och hade det inte varit för klockan så hade vi förmodligen suttit kvar ännu. Vi har så mycket att prata om!

77399AA3-E4F1-4AF5-8E28-99CE99DA3222

Här är min galet fina Alla Hjärtans Dag present, så snygg!!!! Lite finare väder nu bara så åker tröjan på till ett par denim jeans och ett par sneakers.

646EC81E-6FFD-461D-AE8B-3BE222448B1E

Nu njuter vi sista dagen innan en ny vecka kickar igång med allt vad det innebär. Träning blir det såklart, både PT kunder och egenträning, ett roligt projekt skall finslipas och Figaro födelsedagskalas skall förberedas. Kille blir 11 år Lördagen den 24/2 och det skall såklart firas rejält.

Önskar dig en riktigt fin Söndag, Kram från Kärleksnästet❤️

Ps. För Dig som undrar hur det gick för Lasses bil och svåger i Svenska rallyt så gick det riktigt bra trots ett förmodat haveri på diffen i samband med start på sista sträckan. Janne & Hasse slutade som total 5 a i Historik klassen och med en tredjeplats i sin klass. Grattis säger vi till detta!!!!

5 reaktioner på ”En bättre helg på många sätt!

 1. Låter härligt, skönt att du verkar trivas med varannan veckas livet som så många avskyr och saknar sina barn… Känner inte igen ‘tonårsvecka’ ordet, som tonåring gick jag alltid upp tidigt till gymmet, sen jobbade jag i affär+som modell och pluggade :) Gillar fortfarande bäst att göra det mesta utav mina dagar o inte sova bort dom eller bli seg genom för mkt alkohol mm. Förvånad att du gillar Mr Grey filmerna – tycker dom är tantporr som plötsligt blivit accepterat av gemene man, men smaken är ju olika. Tack för jättebra blogg, som kommentaren ovan är ju jättestart som följer din dröm/karriär att bli PT mm och hittat ny kille på äldre dar och allting. Jätte-inspirerande!

  1. Hej Cecilia,
   Ja det är faktiskt underbart att kunna njuta av de barnfria veckorna. Det tar såklart sin tid och det betyder ju inte att jag inte saknar min goe lille kille. Dock vet jag att han har det väldigt bra med sin pappa och vi talas vid varje dag ( träffar upp honom även ibland trots att det inte är min vecka). Våran ”tonårsvecka” har blivit mer en grej och ett ord av total frihet. Något som jag själv precis som du inte hade som tonåring då jag flyttade hemifrån redan vid 15 års ålder och började arbeta. Men det är riktigt lyxigt att själv få bestämma över sin dagar och inte ha några måsten. Både jag och kärleken gillar också att ta vara på dagarna, sedan vad man gör är ju upp till var och en. Vi sover sällan bort våran tid utan vaknar ofta tidigt men kan ligga och dra oss, prata och strosa runt med morgonkaffet i flera timmar. Att dricka alkohol i den mängd som gör oss sega är inte riktigt våran grej heller då vi båda gillar att träna och röra på oss och framförallt att känna sig fräsch när man vaknar.
   Jo beträffande filmen så gillar jag faktiskt alla tre, har även läst böckerna. Men så är jag ju tant också :)
   Kul att du gillar min blogg och att du kommenterar. Önskar dig en riktigt fin vecka!

   1. Ja, jag borde nog läsa en av böckerna kanske och inte ha förutfattade meningar ! :) Tyvärr efter jag blev … 45 (?) så blir jag jätteseg dagen efter av bara 1 GLAS VIN. Undrar vad det kan bero på? Jättetrist, jag ser många som tränar mkt och som ändå dricker något gott till maten. Men jag har också hört om flera tjejer/damer i min ålder som av ngn anledning inte verkar förbränna alkohol värst bra längre. Tack igen för bra blogg och så kul med svar på min kommentar!!

 2. Hej Tanja
  Jag läser din blogg varje kväll men är dålig på att kommentera…
  Du verkar vara en sån fin människa som lever din dröm…. modigt av dej att börja plugga, bli PT mm…
  Du kallar din pojkvän så gulligt för Kärleken!!
  Ska bli intressant att läsa ditt avsnitt om otrohet imorron
  Gonatt!

  1. Hej Maria,

   Kul att du kommenterade nu och tack för dina fina ord. Ja det är fantastiskt att jag fick möjligheten att
   utbilda mig och idag är jag otroligt glad för att jag fixade det och att jag vågade kasta mig in i det nya okända.
   Det är lätt att hamna i bekvämlighetzonen men den är sällan så utvecklande.
   Att träffa Kärleken vid 45 års ålder är fantastiskt:) Hade nog aldrig kunnat drömma om att kärlek kan vara så vackert, stark och innerligt som jag nu upplever.
   Skall bli spännande att höra vad du säger om dagens inlägg OTROHET, kommentera gärna.
   Önskar dig en fin vecka, Mvh T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons