Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mina Hjärtan!

 

Överallt har det röda hjärtat pumpat hårt för ” Alla Hjärtans Dag” och fast detta Amerikanska påhitt slagit överdrivet stort så måste jag erkänna att jag gillar det.
Tycker att det är lite gulligt att vi har en speciell dag för att uppmuntra och uppskatta våra käresta.
Så idag har jag åkt runt för att uppvakta mina TRE stora hjärtan med Choklad & blommor.
Jag började med Figaro som denna veckan befinner sig hos Gert och dessutom fortfarande är sjuk. Här stannade jag till och överraskade nog både honom och Gert då jag dök upp oanmäld med en liten present.
Tror Chokladen kommer väl till pass då dom båda är riktiga gottgrisar.
Nästa stopp blev hemma på Björkvägen i Enskede där Kevin numera också bor, här ställde jag presenten utanför dörren till mitt egna hem då jag var i tidsnöd och hade en PT kund som väntade på mig.
Smsade Kevin att det väntade en överraskning utanför dörren och även han blev glad över min surprise.

Efter en lång dag med jobb o möten landade jag slutligen hos min sjuka Kärlek i Gamla Stan. Hade köpt med mig löjrom med tillbehör som jag hoppades att han skulle orka äta ikväll men dessvärre bestämde sig influensan att fortsätta hålla ett fast tag i min darling. Vi får helt enkelt njuta av det någon annan dag. Jag har verkligen aldrig sett honom så dålig som han är nu och då pratar vi inte bara om en man som är förkyld (tänker på tv-reklamen:).
Blev även en bukett rosor och choklad som jag hoppas att han kommer lite mer av imorgon.

311E480F-7D4E-44E9-9FBB-97B74AB7923A 70CE1278-20D7-40E0-9EFD-A1A2C21A464E

KÄRLEKEN till mina tre hjärtan är så enormt stor och jag är så tacksam över att få han dessa killar i mitt liv.
Var och en på sitt speciella vis…..
73D91695-23C0-472C-9A03-2D52198A7614

Önskar Dig en riktigt fin kväll :)
Ps, här blir det sängmys och badda pannan på en febrig Darling

One thought on “Mina Hjärtan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.