Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Mellomys och Söndagsjobb!

Vann rätt låt?
Ja, det är den ständiga frågan nu när Melodifestivalen dragit igång. Mitt svar är JA! , ja jag tycker definitivt att John Lundviks låt och framträdande var klart bäst, resten kunde kvitta för mig.
Gillade personligen inte någon av de andra låtarna…….
Men trots att jag inte var superimpad över gårdagens startfält så hade vi en jättemysig Mellokväll hos nyinflyttade vännen Christina Melin. Det blev inte någon sen kväll för min del då jag hade jobb på agendan hela Söndagen.
9681C3C2-E8FB-4C25-A1BD-B0B97C1BE1B9

168B88CF-CE95-4391-B901-3CD4BE6DC6F6

Så efter mysigt häng och massor av gott plock & godis begav vi oss hem genom Lördagskvällen.

Idag har jag tillbringat hela dagen i Nacka Fashion District där vi hängt upp och fixat med nya Betty Barclay kollektionen. Imorgon drar försäljningen igång och fram till den 13 Feb kommer mina dagar att tillbringas i modebranschen med sköna plagg från Betty B & Festfint från Veramont.
Som alltid så kommer jag att bjuda på lite bilder från mina festfavoriter och efter att ha gått igenom allt fint idag så har jag sedan hittat några riktiga guldkorn.
Återkommer med bilder under veckan:)

Väl hemma denna Söndagskväll möttes jag av en god middag som ”Kärleken” fixat och nu sitter jag här mätt nöjd och belåten.
Kan bara konstatera att jag har det så bra och är så lyckligt lottat som träffat denna underbara man.
LOVE YOU

IMG_0069

3 reaktioner på ”Mellomys och Söndagsjobb!

  1. Tänk vilken resa du har gjort ?
    Ville bara tala om att du är så inspirerande med din träning.
    Och älskar hur fint du skriver om din kärlek.
    Min man och jag träffades när jag var 17 år. Nu har vi varit tillsammans i 27 år.
    Kram

    1. Tack för din fina ord Maria, verkligen roligt att jag kan inspirera.
      Whoow!!! 27 år är inte dåligt:) Det är fantastiskt med Kärleken….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.